Leoparddrengens
Public Key

søndag den 30. august 2009, kl. 04.29

Roser - men lidt ond stemning

Ting kommer i stimer - i går var der en pige, som der måske / måske ikke kommer til at ske noget med. Bolden er meget på hendes banehalvdel, eller jeg kan ihvertfald ikke gøre så meget. Og idag, da jeg (Zappo) kom ind, var denne pige, som jeg var noget forhåbningsfuld om for et halvt års tid siden.

Og vi omfavnede, og alt var fint, og hun syntes igen jeg var sej - altid rart. Men de fyre hun var sammen med delte vist ikke helt holdningen. Og de forsvandt hurtigt (allesammen).

Og så var der ellers et selskab (eller var det 2?), hvor jeg fik danset med de fleste afpigerne, og det var altsammen meget fint. Og en pige, jeg ikke kunne huske, roste mig for min blog - talte om at der var mange kommentarer, og at det var noget med 90210 - så det har også været længe siden; og så mange kommentarer kan det vist ikke have været. Men fint nok, ros er bestemt altid velkommen!

Der var så også lidt folk, der ikke syntes det hele var sjov. Den ene var faktisk en af mine bekendte derfra, og jeg ved ikke ganske hvad han havde gang i, men han var ihvertfald meget, meget stiv; ikke noget nyt i det, men det lod til at han fik pisset alle omkring sig af gennem aftenen, og der var flere der enten gik, eller måtte tvangsmæssigt føres ud, i vrede.

Mest irriterende for mig var dog en Naser Khader-lookalike (med noget større mave) som både i går og idag var ude efter mig. Igår gav han mig nogle albuestød i maven, ligesom for at teste mig for at se hvad der skete. Da jeg så kiggede direkte på ham med leopardøjnene fik han lidt et chok, og trak sig tilbage. Tror det er første gang jeg har intimideret nogen fysisk, men det kan de altså også bruges til :)

Men som Zappo har jeg jo ikke det trick i ærmet, og han var stadig ond i sulet på mig. Bad mig om holde op med at svede på ham; jeg sagde til ham at så skulle han måske go lidt væk fra dansegulvet, og det tog han ilde op. Ikke fordi der skete noget (kunne dog høre ham sidde og fortælle diverse omkring ham, at nu ville han snart gå op og slå mig ned) , men det er altså lidt distraherende hele tiden at skulle have øje for, hvad sådan en fyr kan finde på, mens man danser. En af grundende til jeg går på Amigo, der er meget få af de typer.

Så håber han vælger et andet sted at komme. (Og helt ærligt, at sidde ved siden af dansegulvet, og klage over at jeg sveder, er ligesom at gå til boksning, og sidde ved ringside, og brokke sig over at der kommer blod & spyt ned.)

Men alt i alt ok positiv aften; men valgte at gøre den kort - for jeg var lidt nervøs over hvordan det eventuelt ville udvikle sig. Og hvem ved, måske kommer der nogle Zappo-billeder snart, der var ihvertfald en del fotograferende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: