Leoparddrengens
Public Key

søndag den 30. august 2009, kl. 19.56

"Tak for dansen"

Det sker - ikke så sjældent - at jeg får bemærkningen når et nummer slutter. Og ikke i betydningen "tak fordi du dansede, og lod os se det," men i betydningen "tak fordi du dansede sammen med mig." Og det er jo også fint nok - bortset fra at jeg altså ofte bliver overrasket, fordi jeg rent faktisk ikke var klar over at jeg dansede med nogen.

Okay, vi har været på samme dansegulv, vi har danset samtidig, måske er vi de eneste på gulvet. Men der har ikke været nogen form for kropskontakt, og næsten ingen øjenkontakt. Og der har bestemt ikke været nogen form for synkronicitet i vores bevægelser, udover (i heldige tilfælde) hvad rytmen har foreskrevet.

Så hvordan er det lige vi har danset sammen?

Og jeg ved ikke helt hvad jeg skal svare - ofte bliver det et mumlet "øh, i lige måde?!", men det føler jeg også er lidt ægerligt, for det giver jo et forkert billede af hvordan det er at danse med mig, når jeg rent faktisk danser med nogen.

Men det jeg har lyst til at svare: "Jeg vidste ikke vi dansede?" vil garanteret blive opfattet som meget arrogant - og det har jeg (som regel) heller ikke lyst til.

så jeg tror bare jeg bliver ved med at mumle lidt endnu. Mumlen skal man ikke undervurdere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Måske en lækker leopardmønstret badge med teksten "Jeg danser med mig selv - men dans bare med"...

Leoparddrengen sagde ...

Badges - det var måske noget jeg skulle overveje. Også med min url/mail på, det vil være mere cool end de sedler jeg deler ud nu. Og lidt mere superhelteklub agtigt, lissom den Fantomet-ring jeg havde i min barndom.

Det skal jeg lige tænke nærmere over, tak for inspiration :)