Leoparddrengens
Public Key

mandag den 6. april 2009, kl. 14.38

Hankeklip

Min yngste søn er meget på sakse for tiden, og hvad man kan gøre med dem. Så det var jo meget fint med gækkebrevsfremstilling den anden dag.

Nu har jeg så opdaget at han åbenbart iført saks har fundet mit lager af plastikposer. Og klippet alle hankene i fine små plastikstykker.

Ret irriterende. Men også ret sødt, et eller andet sted.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Annika sagde ...

Savner billeder af gerningen. Mere inden jeg forestiller mig at der var tale om en reel plastikpose-SAMLING.

Og så igen, det er vist for sent. Forestiller mig allerede at det var en meget sjælden samling af juleposer fra landets supermarkeder, eller måske kunstposer fra Irma... eller måske bare et tema som f.eks. Hvide plastikposer.

Erna sagde ...

Nårh.. Har han er plan for, hvad han vil bruge det til?

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna:

Well, jeg har samlet på mange ting - men, nej ikke plastikposer. Måske forkert ordvalg. Jeg mente bare den her mængde plastikposer der har det med at hobe sig op, og har deres naturlige hjem under vasken, til de bliver brugt til affald, eller nye indkøb når man faktisk husker at tage en med hjemmefra.

@Erna:

Jeg har faktisk ikke spurgt ham, for ungerne er leveret til deres mor idag, og jeg opdagede først gerningen efter. Men jeg tror ikke der er de store planer, jeg tror det vigtige var gerningen.