Leoparddrengens
Public Key

fredag den 10. april 2009, kl. 14.29

Opbevares på køl ved siden af mælken

Da jeg skulle stille varer på plads i køleren efter dagens (hovedsageligt) alkoholiske indkøb, fandt jeg ud af hvorfor jeg tidligere ikke kunne finde den shower gel jeg købte i går: den stod nok så fint der ved af en liter letmælk og hyggede sig.

Nå, men skulle ellers vistnok have forsyninger til resten af påsken nu, alkoholmæssigt. Var i fakta og købte en del øl, samt en Rasputin-vodka til vodkasmoothie og en flaske Captain Morgan Rum fordi den var på tilbud.

Så nu er der vist ingen tvivl om jeg skal hjemsøge Amigo i nat, og få danset efter alt for lang pause. Yeah!

Og det må jo nok blive som Leoparddrengen, når nu det er så længe siden sidst. Dobbelt yeah!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: