Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 7. april 2009, kl. 19.47

Mystisk?

Ok - gik så lidt videre i min søgen efter leopardting - og kom så til at tænke på, at det ultimativt mest gennemført grinagtige, i den rette situation, ville være leopardkondomer; hvis jeg skal være helt ærlig ved jeg ikke hvordan jeg selv ville have det med det. For, let's face it, jeg kan godt lide at være årsag til morskab, men der findes situationer hvor man ikke nødvendigvis ønsker der skal grines alt for meget...

Anyway - mystisk nok er det ikke umiddelbart til at finde nogen med leopardtryk. Det nærmeste jeg kom er en kinesisk fabrik, hvor man kan bestille kondomer efter eget design; men det er med tanke på videresalg, så man skal vist bestille mere end jeg selv på mit mest optimistiske kan få brug for. Især da jeg basalt set hader kondomer, og jo i virkeligheden ikke behøver.

Men det er et ret morsomt site, det kinesiske - især på grund af deres interessante brug af engelsk - så jeg giver link videre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: