Leoparddrengens
Public Key

søndag den 5. april 2009, kl. 10.14

Wild Child?

Jeg havde hørt Iggy Pop før, men han gik først rigtigt op for mig med sin noget mildere end sædvanligt come-back plade Blah Blah Blah. Den var under stor Bowie inflydelse - og det var vel også meget naturligt, da det tildels var de pludselige penge fra China Girl, som Bowie havde brugt på Let's Dance, der havde bragt Iggy på fode igen.

Min yndlingssang fra pladen er det meget Heroes-agtige nummer Shades, men det er desværre ikke til at finde på YouTube; i stedet bringer vi så Real Wild Child.

Bemærk dansen - jeg tror nemlig nok en del af min inspiration, udover de gængse og åbenlyse, er ham og hans shamanistiske stil. Og smukt at se ham kravle som en leopard på jagt :)

Lidt underligt at tænke på, at han der var yngre end jeg er nu; jeg kan huske at jeg dengang tænkte det var utroligt vitalt danset af sådan en gammel mand. Well... :)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: