Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 8. april 2009, kl. 01.30

Leoparden vågner

Jeg vågner ved siden af dig om natten. Jeg spinder, for jeg føler mig tryg, og vil gerne havde du skal føle dig tryg. Din hud er varm, kan jeg mærke gennem min pels.

Jeg kan lugte dig, og lugte dit køn. Og jeg kan lugte mig selv - selvom det ikke rigtig er mig selv - og hvad vi gjorde tidligere. Men det interesserer mig ikke særligt nu. Jeg studerer dit ansigt i mørket - der kommer mere end rigeligt lys fra vinduerne - det er smukt. Jeg slikker din nakke og din hals - jeg har en sær fascination af din strube, måske fordi det er der jeg ville bide dig, hvis du var mit bytte.

Men du mumler noget, så jeg stopper for ikke at vække dig: jeg ved et sted det vil gøre dig bange hvis du ser mig sådan. I stedet lægger jeg mit hoved på din skulder for at sove videre. Men en lyd forvirrer mig, og jeg vågner, og jeg går ud af værelset for at følge lyden. Den kommer fra et vindue i et andet værelse, et større et.

Jeg går derind. Lyden kommerfra det store vindue, udenfor. Jeg går hen til det og stiller mig på bagbenene og kigger ud i natten. Natten som ikke er en rigtig nat, der er lys overalt. En stor bil bevæger sig langsomt, men larmene nede på asfalten. Nogle mænd kommer gående med sække, som de smider op i den, og den kører videre, blot for kort efter at stoppe igen. Det er den der har forstyrret mig.

Jeg kigger lidt på det underlige skue, men taber interessen, og vender tilbage til dig, som stadig ligger i sengen. Jeg gnider mine kindben mod dine, så du i morgen vil vide at du er min, og lægger mig igen ved siden af dig, op af dig. Og spinder. Og falder igen i søvn.

Ind i intetheden.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: