Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 11. april 2009, kl. 06.26

Nok ikke en nat som vil gå over i historien

Fik danset, nice. Men det var ærlig talt noget dødt, eller ihvertfald en lidt underlig død stemning, på trods af masser af mennesker. Måske er det fordi vi er langt inde i påsken (og jeg først lige er stået på vognen). Jeg ved det ikke.

Der dukkede så også en meget kendt tv-pesonlighed op, som var der meget diskret, men der var samtidig ikke megen tvivl om at hun ændrede dynamikken. Meget underligt hvordan den slags virker - og skal ikke være for hellig, for jeg har da nok også lavet en pirouette eller to den ene eller den anden vej som jeg ellers ikke ville have lavet. Men stadig underligt.

Ligenu er jeg spændt på hvad morgendagen bringer - og om den måske ikke inkluderer at sidde højt over en baggård på Vesterbro med masser af sol, og noget sprut.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: