Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 7. september 2010, kl. 16.28

Opus 2000

Så er det endnu engang sket, at jeg når til et skarpt hjørne, et jubilæum. Dette er indlæg nr 2.000!

Så ligesom sidst det skete, vil jeg prøve at finde nogle af mine egne favoritter blandt de sidste 1.000 udgivne, og henvise til. Som en slags markering...

Sidste december, da der var klimatopmøde, fandt luderne i SIO jo på, at tilbyde gratis sex til klimatopmødedeltagerne - for skulle man tro Københavns Kommune med flere, var det jo stort set det eneste de kom for, at besøge de danske ludere. Ingen tog imod tilbuddet, og der meldstes i det hele taget ikke om øget trafik på lagnerne - nok fordi Københavns Kommune fandt på et genialt modtræk i form af et Kneppekort.

Det var også omkring den tid jeg bygyndte at gøre noget alvorligt for at bevare og udvikle det gode sprog. Her foreslår jeg i Sprogrygterne en udvidet og forbedret brug af kønsneutralt pronomen.

Det er også gået op for mig, hvor lidt ungdommen egentlig ved om dansk historie. Derfor har jeg som del af mit generelle folkeoplysende mål sat mig for at gøre noget ved dette. Mit første forsøg i den retning var at fortælle om den danske guldalder.

Samme folkeoplysende udgangspunkt - men måske udmøntet lidt troværdigt - er min serie af besvarelser af Google Spørgsmål, det vil sige spørgsmål som folk har fundet min blog ved at søge på. Et af de mest søgte er om hvordan man sender et brev - jeg tror PostDanmark må lave nogle pædagogiske instruktionsvideoer, efterhånden som de elektroniske generationer vokser op.

På den tekniske og designmæssige front er der jo også sket en udvikling undervejs i indlæggene. Derfor skal indlægget fra da jeg fik leopard-cursor da også nævnes. Ikke så meget på grund af indlægget, men som en slags markering.

Lad mig også benytte lejligheden til endnu engang at fremmane visionen om et Superheltehovedkvarter i Scala-bygningen i København - drømmen lever stadig!

Et af mine yndlingsemner i de mange indlæg har været det forskellige lække i forsvaret og forsvarsministeriet. Måske derfor er whistleblowers kommet til mig med hemmelige oplysninger. Som for eksempel denne optagelse af en natlig samtale, angiveligt mellem en TV2 journalist (daværende politisk redaktør) og en pressechef.

En anden sag jeg beskæftigede mig en del med, har været den siddende regerings, især Brian Mikkelsens og Lenespersens, forfærdende syn på retssikkerhed og -principper. Blandt andet eksemplificeret med processen mod Camilla Broe.

Profetisk har jeg også været i flere omgange. For eksempel da jeg forudså at Viggo Mortensen ville vinde X-Faktor, og med afsløringen af, at Contador skiftede til Saxo Bank.

Dansedelen har tilgengæld ligget noget underdrejet det sidste halve års tid. De sidste måneder fordi kalender og skema endnu ikke er kommet på plads efter ferier med videre - og i foråret var der problemer på Amigo med jukebox med videre. Det har fået mig til at undersøge lidt andre græsgange med vekslende held. Måske derfor jeg erkendte agressive sider af mig selv, i ur-menneskeligt forsvar af mine børn - ihvertfald i tanken?

Så mener jeg også lige, når nu jeg kan, at den særlige samhørighed mellem Lene Espersen og Helle Ib bør fremhæves; for at vi kan have den nødvendige kildekritik af hvad vi hører i medierne.

Selvom jeg bliver ældre kan jeg stadig have svært ved at finde ud af samfundets normer og regler.

Det kulinariske er også blevet dækket, for eksempel i denne anmeldelse af Shell's fantastiske Twin-Dog - den dobbelte franske hotdog.

Jeg er også begyndt at få jævnlige besøg af en SEO-konsulent; han plejer at foreslå mig at bringe indlæg om nøgne kendte. For eksempel om en  nøgen Lady Gaga. Jeg plejer at holde stand, men indimellem får han mig overtalt.

Boganmeldelser har jeg også haft gang i. Her vil jeg særligt fremhæve min anmeldelse af Ejersbos Afrika-trilogi; ikke mindst fordi jeg brugte så lang tid på at læse den.

Quiz'er har der jo naturligvis også været - jeg tror min egen favorit er Quiz 71: Hvilken reklame.

Så meget for disse 1.000; nu handler det om de næste.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

8 kommentarer:

Etstykkemedlis sagde ...

Allerførst... Tillykke!

Derefter, så vil jeg da lige sige at lige netop det indlæg om hvordan du fik lyst til at myrde den sindssyge knallertkørende tåbe også er et af mine yndlings:) Ikke fordi jeg er en galning som i hemmelighed udtænker mord på tilfældige, men fordi det levende beskriver den urkraft beskyttelsen af ens børn er..

STOOOOOORT Jubilæumskram LMP

Leoparddrengen sagde ...

Tak! (*krammer igen*)

Erna sagde ...

Kære yndlingsleo, er der virkelig gået tusind indlæg siden kneppekortet? Og er der ikke gået mere end tusi gd indlæg siden superheltehovedkvarteret? Men tiden er vel relativ som de kloge sige, og jeg må bare bøje mig for den.

Du skal i hvertfald have tillykke med de sidste tusind og held og lykke med de næste!

Kys og kram og knus
Mor

Leoparddrengen sagde ...

Tak, yndlingserna! :)

spunky sagde ...

Hov det havde jeg ikke lige set T-løk ...
Jeg ser frem til endnu mere underholdende og informativ læsning her fra ...

Leoparddrengen sagde ...

Tak - og held og lykke med din jobsøgning, jeg kender desværre ikke nogen. Men... jeg kan prøve at gøre det lidt mere viralt, ved at poste essensen af dit indlæg her? Så kan det være andre også følger trop?

Men jeg vil kun gøre det, hvis det er ok med dig...

Anonym sagde ...

Forsinket tillykke!

<3 brainie

Leoparddrengen sagde ...

Taktak!