Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 9. september 2010, kl. 22.59

Og så lidt reklamer

Ja, de får jo meget mere opmærksomhed end de fortjener, de her. Men altså... jeg kan ikke lade være mere.

Den første havde jeg selv tænkt: Hold da kæft hvor er den reklame dårlig - og hvor sælger Lars Bom bare meget ud!. Da den ældste så OnFone reklamen første gang, sagde han bare: Hold da kæft en dårlig reklame! Jeg ved ikke om det er en intern joke, eller noget meta-ironi eller blot intertekstualitet, der gør at Lars Bom endda begynder at diskutere sit honorar.


Opdatering]: Takket være M kan jeg også bringe Gordon Kennedys udgave af samme reklame:


Den anden, for Kokken og Jomfruen,  kan bedre forsvares. Marianne Eihilt er trods alt ikke skuespiller, og det er tydeligt at budgettet ikke er det største - men hvad laver den så på landsdækkende TV? Den ville muligvis lige akkurat lige kunne gå i et lokalprogram - men den er godtnok tåkrummende dårlig. Replikkerne, afleveringen. Argh - bliv ved dansen, Marianne!


(Jeg skal understrege, at jeg på ingen måde får betaling for at bringe disse. Og jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg gør det - udover for at få luft.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

M sagde ...

Lars Bommert! I det hele taget må der være finanskrise i skuespillerfaget - har du ikke også set Stine Stengade i noget "Video-on-demand-reklamehejs"?

Og du skal da lige ha' den her så:
http://www.youtube.com/watch?v=ftxtZ91Hkno&feature=player_embedded

Og Marianne Eihilt? Jeg troede det var en joke første gang jeg så reklamen...tror det vist egentlig stadigvæk...

Leoparddrengen sagde ...

Jo, har set Stine Stengade, men den har ike skuret så meget i ørerne - har ihvertfald ikkelagt så meget mærke til den. (Og det er ikke fordi jeg som sådan er imod at kendte skuespillere optræder med ansigt i reklamefilm - men de må da være klar over at hvis kvaliteten er i bund, kommer det til at give bagslag.)

Storartet parodi af Gordon Kennedy - godt at se ham igen, og godt at vide at jeg ikke er den eneste som... reagerer.

Etstykkemedlis sagde ...

Det ER virkelig også tåkrummende elendige reklamer..