Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 14. januar 2010, kl. 14.23

Cursor

Nu har jeg siddet og fedtet med at lave leopard-muse-cursors på bloggen. Det lader til at fungere i Chrome og IE8 (bortset fra noglet af mine widgets ude til venstre, men det overlever vi i første omgang.

Men hvis nogen skulle opleve problemer med det (eller bare synes de ser røvsyge ud/er møgirriterende) må i godt droppe en kommentar om det her?

Tak!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

10 kommentarer:

Annika sagde ...

Du er fisme en geek :-D

Leoparddrengen sagde ...

Joda... men det er vel næppe nogen nyhed ;)

M sagde ...

De er fiiiiiine! Hånden med klikfingeren er den flotteste! Og du er en guldklump fordi du bruger tid på at lave sådan noget underligt noget!

Leoparddrengen sagde ...

Tak! Det er jo vigtigt med en wow!-faktor ;)

Steen AA sagde ...

Fjong enought.

Lise sagde ...

De er fantastiske! Både handsken og pilen. Men skal der ikke arbejdes lidt på headeren nu? Den virker pludseligt så blegt almindelig i sammenligning.

Leoparddrengen sagde ...

@Lise:

Tak! Men hvad mener du med "headeren" er det den blå stribe øverst - fordi musen er almindelig dér? Det ville jeg selvfølgelig gerne, men den kan jeg ikke gøre noget ved, da det er Blogger der har kontrol over den.

Hvad jeg gerne ville var at få nogle af de andre ting som er i "mit" område i orden - youtube klip, og nogle af de andre kontroller til venstre. Men det er lidt besværligt, så jeg tror hellere jeg vil koncentrere mig om nogle andre ting i første amgang - stay tuned :)

Lise sagde ...

Næ, jeg tænker på dét dér orange-beige område hvor der står "Leoparddrengen vender tilbage" etc. Det mangler en WOW faktor som kan matche musen, synes jeg :-)

Og jeg er skam tuned, Leodreng.

Og kan iøvrigt overhovedet ikke selv finde ud af sådan nogle fikse ting, jeg synes bare det er en fest når andre kan!

Leoparddrengen sagde ...

Du har nok ret i det kunne trænge til lidt opfriskning - der skal jeg så ind og rode i Bloggers templates, men det er jeg jo faktisk også begyndt en hel del på efterhånden... så, jo! Det vil jeg overveje.

(I virkeligheden ville jeg jo gerne lave en leopard-baggrund på det hele, problemet med det er, at farverne gør det uhyggeligt svært at læse tekst der står ovenpå.)

Leoparddrengen sagde ...

@Lise (og andre)

Nu har jeg så prøvet lidt med titel-feltet; der vist wow-faktor i det, men er lidt i tvivl om det samtidig er for rodet....?