Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 28. april 2010, kl. 22.46

Lady Gaga nøgen - og stadig ikke hermafrodit

Lady Gaga, topløs - med falsk pik
Da jeg den sidste uges tid har fået en del besøgende, som har googlet Lady Gaga nøgen, må jeg jo til det igen; at være behjælpelig for mine googlister*. Og et eller andet sted er det jo en glæde, når det er en kunstner jeg synes så godt om som Lady Gaga - selvom jeg egentlig ikke synes hun er jordens flotteste kvinde, men det er jo heller ikke det det kommer an på.

For det første, lad mig igen gøre opmærksom på min afkræftelse af, at Lady Gaga skulle være hermafrodit. Der er stadig folk som tror hun har en pik, men det er en and - længere er den ikke - på trods af hvad hun har kommet i bukserne i billedet til højre.
Altid tvetydig - zebra eller leopard?

Og så synes jeg da at man ser en del til Lady Gaga nøgen eller topløs i nogle af de videoer jeg har postet - som i Bad Romance og Telephone. Men indrømmet - ikke en full frontal - ihvertfald ikke uden sløring.

Men hvis man er mere til billeder,er der denne bondage/bdsm artsy billede-serie med en nøgen Lady Gaga - til japansk Vogue, med billeder af Nobuyoshi Araki. Ikke lige min stil, men variation er jo godt.

Ellers er der også lidt hud i Love Game herunder.

Opdatering: September 2010 nummeret af Vanity Fair skulle udkomme med fotoserie og interview med en nøgen Lady Gaga:

December 2011: Check Lady Gagas nye video, Marry the Night.* Udmærket ord, jeg fandt på der - googlister - lissom cyklister.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

lady ga ga har ikke en pik..han hun har en tisemand...

Leoparddrengen sagde ...

Jeg er virkeligt imponeret over niveauet i den kommentar!