Leoparddrengens
Public Key

fredag den 10. september 2010, kl. 09.37

Tilbage i kridthuset

Det var rart! Det lader til at Google nu indekserer mig igen som før, efter vort første kæresteskænderi de seneste dage.

Et kridthus - så lærte jeg også det.
Jeg er stadig ikke rigtigt klar over hvad der gik galt - men jeg kan se i Webmaster Tools, at den såkaldte Time spent downloading a page i Crawl Stats var steget gevaldigt i perioden, hvor jeg ikke blev indekseret. så måske var det bare en teknisk fejl, der gjorde at googlebot'en ikke kunne komme på mit site hurtigt nok. Hvad det så skyldtes må stå hen i det uvisse.

Men hvis andre kommer ud for det samme, at Google pludselig holder op med at indeksere et site/en blog, kan det muligvis være en god idé at checke i Webmaster Tools om der sker en lignende stigning i Time Spent Downloading. Og så tror jeg at jeg kan berolige med at det er forbigående.

(Hvis du skulle havne her på en søgning, fordi du er havnet i samme situation, må du godt lige lægge en kommentar med dine erfaringer.)

Indtil videre vil jeg blot glæde mig over, at mine natlige ritualer, hvor jeg blandt andet ofrede 7 hjerter fra SEO-eksperter, har virket.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: