Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 7. september 2010, kl. 13.42

Lærkevej igen - og jeg glæder mig(?!)

På torsdag (9/9 kl 20) begynder anden sæson af TV2s Lærkevej - et dansk svar på Wysteria Lane med et twist.

Det tog mig noget tid at blive kørt ind på den sidste år. Jeg syntes vist den virkede lovende til at starte med, men efterhånden som ligene hobede sig op, blev jeg gladere og gladere for den. Men selvom jeg var ret glad for den tilsidst, er jeg egentlig lidt overrasket nu, over at jeg sådan ligefrem glæder mig til at den fortsætter.

Normalt er jeg vist sådan nå, kommer den nu igen-agtig, indtil jeg kommer ind i stemningen igen. Den eneste serie jeg kan huske jeg decideret gik og glædede mig til ny sæson af, var Friends.

Så det siger noget, at jeg har det sådan. Jeg tror så ikke mindst det skyldes Sarah-Sofie Boussnina, som jeg har et godt øje til!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: