Leoparddrengens
Public Key

fredag den 9. oktober 2009, kl. 17.51

The day after

Well, nej der blev ingen nedskydning af Dødsstjernen - det var tiden åbenbart ikke moden til.

Men ellers en fornøjelig og mærkværdig aften/nat/morgen (ja, jeg sov der, men ganske platonisk... eller ihvertfald ret platonisk... lidt for platonisk?).

Så tror ikke jeg kommer i byen i aften. Jeg trænger til at være alene og fordøje diverse. Desuden skal jeg til min nevøs 1-års fødselsdag med børnene i morgen, så det er nok meget godt ikke at være for bombet.

Jeg er også ret træt - det var begrænset hvor meget søvn jeg fik, det er meget længe siden jeg har sovet med nogen. Men så kom jeg da tilgengæld på et quiz-spørgsmål, som i snart får ulykken at blive præsenteret for :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: