Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 6. oktober 2009, kl. 21.42

Hov

Lars Løkke (direkte i TV Avisen her 21, efter lidt vævning om seksuel lavalder og ny kriminel lavalder): Men i øvrigt, hvis der er 14-13-12 årige som går i seng med hinanden, så har vi jo et generelt problem.

Det synes jeg da egentlig var et interessant statement. For mit indtryk er da, at det generelt ikke ses som det store problem, ihvertfald når vi taler om de 14-årige.

Men det skal jeg ikke gøre mig til dommer over, havd der er normalt eller anses som normalt eller ok. Jeg synes bare det er lidt sjov at han synes sådan.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

LilleQ sagde ...

Gad vide hvad han så har tænkt sig gøre ved det? Endnu et uvirksomt altødelæggende blindende forbud?

Leoparddrengen sagde ...

Tja... Brian M. bliver jo nok bedt om at komme med et forslag, hjulpet af DF - og så bliver det vel noget med elektroniske penisringe... *g*

LilleQ sagde ...

tjohh men det får jo kun en virkning på det ene køn.. det betyder jo ikke total afholdenhed ved det andet køn ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Sandt nok. Det tænkte jeg også på da jeg skrev det - men jeg kunne ikke lige finde på noget.

Det er jeg dog sikker på at BM & Co kan - om ikke andet kan man jo altid genindføre kyskhedsbæltet - nu også med GPS.

LilleQ sagde ...

til gru og skræk så er mine fornemmelser at der er typer af de der forbuds fanatikere som allerede ER i gang med designe den slags til hanner og hunner med GPS, "sortbox" og med indbyggede straffene stød funktioner, helt ned til børnehave størrelse.. bare for være helt sikre på der er total kontrol over alles seksualitet og andet...


LilleQ