Leoparddrengens
Public Key

søndag den 4. oktober 2009, kl. 15.44

Fornuftigt

Det må vel siges at være fornuftigt at Forsvarschefen går - det er vel den første bare nogenlunde rationelle hændelse der er sket i hele denne sag.

Men jeg kan ærlig talt stadig ikke forstå, hvorfor Søren Gade ikke drager samme konsekvens. Nu har han endda en kladde, når han skal skrive sin opsigelse. Den kunne sagtens se således ud:

Den seneste tids begivenheder har selvsagt svækket omverdenens tillid til forsvaret og i særdeleshed Forsvarsministeriet.Dansk forsvar består af dygtige og professionelle mænd og kvinder, som udfører en række vigtige og krævende opgaver, herunder ikke mindst i Afghanistan. For at sikre forsvarets medarbejdere bedst mulige vilkår for at løse disse opgaver, er det vigtigt, at forsvaret nyder både befolkningens og politikernes tillid. Jeg må erkende, at den tillid ikke er til stede på nuværende tidspunkt med den verserende sag. Jeg håber og tror, at den igangværende auditørundersøgelse kan skabe klarhed over hændelsesforløbet og sammenhængen i hele sagen.


Det er dog i sidste ende mit ansvar, at der er tillid til forsvaret, og det er vigtigt for mig at gøre, hvad jeg kan for at genskabe den tillid. Jeg har derfor besluttet at bede statsministeren om at blive fritaget fra stillingen som forsvarsminister.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: