Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 10. oktober 2009, kl. 18.58

Uha - en nøgen mand!

Jeg kan ikke lade være at synes det er lidt morsomt, at Det Kongelige nu er blevet anmeldt for blufærdighedskrænkelse. En mandlig skuespiller står på et tidspunkt nøgen på scenen, hvilket fik en tilskuer (mandlig) til at indgive anmeldelsen.

Jeg kan ikke lade være at forestille mig scenen i teatret, hvor den sarte tilskuer ser hvad der foregår, og skifter mellem en bleg og højrød farve i ansigtet, forarget kigger rundt på sine med-tilskuere, som kigger fascineret på scenen, hvorefter han rejser sig og udvandrer i rakst trav.

For det er da virkelig for galt, altså! selv kan han sikkert godt tåle det - han er trods alt en mand af verden, og har haft gymnastik i skolen, og sikkert også aftjent værnepligt.

Men der var jo kvinder til stede i salen! Tænker man da slet ikke på deres sarte sjæle, og hvilket chok de nu er blevet udsat for? For ikke at tale om de moralsk mest skrøbelige af dem, som måske kan være blevet drevet i fordærv af hændelsen, og få utugtige tanker når lyset er slukket? Og måske ikke sover med hænderne over dynen?!

Jo, jeg kan vel sådan set godt forstå hans forargelse!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: