Leoparddrengens
Public Key

søndag den 4. oktober 2009, kl. 00.02

Hvis du savner en sang?

Den anden dag, en aften da jeg gik langs søen, kom denne sang pludselig til mig. Hvordan det skete ved jeg ikke prcis, men jeg går ud fra der er en tidligere forbipassernede som har tabt tanken, eller noget. For jeg ved at den slags sang ikke er noget jeg ville kunne finde på. Overhovedet!

Men jeg vil meget gerne levere den tilbage, for jeg vil rent faktisk helst ikke have noget som helst med den at gøre. Så hvis du der fandt på den er derude, så har du den her tilbage. Hold så den slags for dig selv i fremtiden - og skam dig!

Mel: Boogie-Woogie

Først så stikker vi den ind
og så trækker vi den ud
og så drejer vi hend' rundt
og så stikker vi den ind
og så mærker vi en ring
og så er det analt!
Hey!
Ååh - røvhul røvhul røvhul - Hey!
Ååh - røvhul røvhul røvhul - Hey!
Ååh - røvhul røvhul røvhul - Hey!
Og så er det analt! Hey!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: