Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. oktober 2010, kl. 18.11

Brian Mikkelsen fanget på Bornholm

En betuttet Brian Mikkelsen
i håndjern efter anholdelsen.
Efter en regulær menneskejagt er det her til aften lykkedes for politiet at stoppe Brian Mikkelsen i hans ministerbil nær Åkirkeby på Bornholm. I bilen fandt man Sheila E., som Brian Mikkelsen i nat bortførte i Ikast efter ekstrakoncert med Prince. Hun var heldigvis i god behold, men er nu indlagt på Bornholms Sygehus til observation.

Politiets foreløbige efterforskning viser, at Brian Mikkelsen i sin tid som justitsminister opbyggede sit helt eget hemmelige korps, Brian Millitsen, bestående fortrinsvis af PET-agenter og folk fra Narkopolitiet. Tilsyneladende har han planlagt et kup mod staten, hvis det skulle blive til et valgnederlag ved næste folketingsvalg, men hans had til Prince fik ham til at bruge sine paramilitære tropper før tid - det var dem der bistod ham ved bortførelsen af Sheila E, og iøvrigt sørgede for de tumulter, der førte til anholdelsen af Prince.

Nuværende justitsminister, Lars Barfoed - de Konservative problemknuser - oplyser her til aften, at Brian Mikkelsen er sendt hjem i seng, og nok har været overanstrengt af at have haft efterårsferie, og det bedste for ham er at få ro nu. Han er nok klar til at genoptage arbejdet om et par dage, oplyser Lars Barfoed, som indtil da er fungerende Økonomi- og Erhversminister.

Oppositionen kræver en undersøgelse af forløbet, men dette afviser justitsministeren: "Der er jo efterhånden ingen grænser for hvad oppositionen vil have undersøgt," udtaler han.

Han oplyser også at Prince i løbet af eftermiddagen er blevet løsladt, og har modtaget en undskyldning, og herefter er udvist af landet, med forbud mod indrejse de næste 5 år.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: