Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. oktober 2010, kl. 12.11

Hvor ER Sheila E.?

Mysteriet om Sheila E's forsvinden efter tumulterne om Prince's ekstrakoncert på Spinderokken i Ikast efter den ordinære koncert i Herning bliver større og større.

I nat fik medierne oplyst at hun sandsynligvis var kørt på et hospital i området, men det viser sig nu ikke at være tilfældet. Ingen hospitaler har fået bragt den 52-årige trommeslager og percussionist, Sheila Escovedo, bedre kendt som Sheila E, ind.

Politiet siger at det eneste spor de har i sagen, er at vidner oplyser at hun sidst er set i samtale med "en Harry Potter-lignende Københavner-snude". Andre vidner har oplyst at hun "var sammen med ham der Brian Nielsen", men det har politiet ikke kunne få til at give mening.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Prince, da han endnu ikke er løsladt eler har været fremstillet i dommervagten. Men en repræsentant for Prince udtaler at "Vi er alle meget bekymrede for Sheila, og håber at hun snart vender tilbage i god behold."

Ida Funkhouser aka BassIda er også urolig.
Sheila E. er et ikon for perkussionister over hele verden, såeledes udtaler Uffe Savery fra Safri Duo: "Uden Sheila E. havde det ikke været muligt for os."

Hun blev opdaget af Prince i 1978, men har i lang tid arbejdet solo. Sheila's veninde på Prince-touren, danske Ida Funkhouser, udtaler: "Jeg tror nok Sheila følte det som sin pligt at komme Prince til hjælp på denne tour." Men hun ønsker ikke at gå nærmere i detaljer med hvad hun mener.

[Opdatering]: Sagen udvikler sig - nu jages Brian Mikkelsen for at stå bag bortførsel af Sheila E.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

Hun overnattede da hjemme hos mig ... ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Det har jeg lidt svært ved at tro på. Især efter den seneste udvikling. Medmindre du da er Brian Mikkelsen?!