Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. oktober 2010, kl. 04.38

Prince anholdt i Ikast

Det kom i nat til uroligheder da Prince gav sin traditionelle after-koncert. Efter braget i Jyske Bank Boxen i Herning havde Prince' promotorer lavet aftale med Spinderokken i nærliggende Ikast om at han skulle fyre sit afterparty af der.

Da rygtet begyndte at løbe omkring klokken midnat skabte det trafikkaos på de midtjyske veje, som man ikke har set magen til siden finhvalen strandede i Vejlefjord. Fans kom fra nær og fjern for at opleve funk-miraklet.

Selvom koncerten i Herning sluttede omkring midnat, kunne Prince først nå frem til Spinderokken omkring kl 3 i nat, da alle veje var overfyldte.

Men så gik det ellers også løs! Desværre var nogle af Spinderokkens stamgæster, som bestemt ikke var Prince fans ("Vi er mere til Lars Lilholt," udtalte de i dommervagten) blevet hængende, og i pausen antastede de percusssionist og trommeslager Sheila E.

Dette fortørnede Prince så meget at han sagde "Y don't U 4cking rednecks go home, 'n' suck Ur own Dicks", hvilket igen fik stamgæsterne til at blive ophidsede, og det endte med korporligheder.

Ordensmagten var dog hurtigt på stedet - de var blevet tippet om at der kunne opstå ballade tidligere - og anbragte de involverede - herunder Prince - i detentionen. Det forventes at der begæres navneforbud i sagen ved et grundlovsforhør ved middagstid. Men politiet bekræfter at de har en Hr Nilson i deres varetægt.

Sheila E. har efter episoden været savnet, man mener hun er blevet kørt på hospitalet, men det har ikke været muligt at finde ud af hvilket hospital som dækker området - nogle mener det er Holstebro, andre at det er i Århus.

[Opdatering]: Sheila E er helt forsvundet. Politiet leder efter hende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: