Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 20. oktober 2010, kl. 22.36

Hjemme fra Corsoen

En kort opdatering for at fortælle, at jeg er vel hjemme igen, efter vellykket Rom-udflugt. (Humøret blev dog lidt ødelagt af skænderi med eks kort efter hjemkomst. Hun forstår at time det!)

Jeg vil meget gerne skrive en rejsebeskrivelse, men er noget mat i sokkeholderne - så det venter lige lidt.Her på en aften hvor Prince spiller i STC Forum, og senere i Amager Bio, åbenbart. Og Lady Gaga i Herning.

Skulle jeg vælge, skulle det nok være Lady Gaga i Amager Bio. Eller dem begge to?

Og så er Jacob Winther en unavngiven person blevet sigtet for lækage af fortrolige oplysninger. Men her på bloggen ved vi naturligvis at man er uskyldig til det modsatte er bevist, og at der godt kan gå røg af en brand uden der er ildløs, så det vil vi slet ikke godte os over, nænej!

Og så tror jeg ellers jeg vil læne mig tilbage, og prøve at nyde den her lidt gyngende post-flyvningsfornemmelse. Hvis der kommer andre indlæg fra mig i aften vil de nok være ret syrede, tror jeg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

M sagde ...

Men vi elsker jo syrede indlæg, så klø bare på:o)

spunky sagde ...

Jeg vil glæde mig til de syrede rejsebeskrivelser til det italienske!