Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 23. oktober 2010, kl. 16.01

Sheila E bortført - Brian Mikkelsen jages

Midt- og Vestjyllands politi bekræfter her til eftermiddag vedholdende rygter: overvågningskameraer viser at Sheila E. blev bortført fra Spinderokken af en gruppe personer under tumulten omkring Prince' anholdelse ved han ekstrakoncert efter Herningoptrædenen.

Og ikke nok med det - billederne levner heller ingen tvivl om, at det er Økonomi- og Erhvervsminister, tidligere Justitsminister og Kulturminister, Brian Mikkelsen, som først henvender sig til Sheila E., og ses komme en pille i hendes drink. Og da hun kort efter synker sammen gør tegn, hvorefter resten af gruppen kommer og fører hende ud.

Politiet gætter på, at Brian Mikkelsen er identitisk med den "Harry Potter-lignende københavnersnude" vidner tidligere har forbundet Sheila E. med.

Motivet til Brian Mikkelsens handling kendes ikke, men det er en kendt sag at Brian Mikkelsen har et horn i siden på Prince: Op til Prince optræden på Roskildefestivalen i sommers, forsøgte han at forhindre den ved at henvise til EU-forbud mod tobaksreklamer. Det endte dog som bekendt med et kompromis, så Prince alligevel kunne optræde, hvis blot han bar advarsel mod rygning.

Det var dog ikke en afgørelse som Brian Mikkelsen var tilfreds med, og der gisnes i øjeblikket om at bortførelsen af Sheila E. er en form for hævnakt fra Brian Mikkelsens side.

Man har omkring kl ca 14:30 set hvad man mener var Brian Mikkelsens ministerbil krydse Øresundsbroen med kurs mod Sverige, men om Brian Mikkelsen eller Sheila E. var med har man ingen anelse om.

Prince selv er der ikke noget nyt omkring, han sidder såvidt vides stadig varetægtsfængslet.

[Opdatering]: Sheila E er nu fundet i god behold, og Brian Mikkelsen er sendt hjem i seng.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: