Leoparddrengens
Public Key

fredag den 22. oktober 2010, kl. 12.49

Norwegian

De kom med regnskab i går, og det var vist kanongodt. Ihvertfald set i forhold til danske luftfartsselskaber man kunne nævne, men som jeg vil undlade at være ond i mod.

Og efter at have fløjet med dem til og fra Rom, under jeg gerne Norwegian, at det går godt.

For billettene var overordentligt billige - vi fik dem til 30% under hvad deres nærmeste konkurrenter kunne tilbyde - og flyvningen forløb så gnidningsfrit som jeg aldrig har oplevet det før.

Start og stop totalt rettidigt - og ingen problemer undervejs, overhovedet. Så kan man vel ikke ønske sig meget mere? At man skal betale for maden, synes jeg er helt fint, så går det en del hurtigere med at få den vogn igennem - og det kan da godt være der altid var en eksotisk glæde, når man blev præsenteret for sin flymad i gamle dage, men jeg synes egentligt det er ganske udmærket ikke at være tvunget til at betale til.

Så thumbs up til Norwegian herfra. Jeg undrer mig bare over at jeg stadig har en gyngende fornemmelse i kroppen. Plejer det ikke at forsvinde indenfor et døgn? Har min balancenerve sat sig fast et skævt sted, eller hur?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

jeg kan godt lide transavia, der er instant cameltoe med de rør de skal bære. :)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, okay... der var selvfølgelig mere man kunne ønske!