Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 2. december 2009, kl. 14.32

Fødseldag og afmac't

Ellers stod sidste uge - hvor jeg jo ikke ligefrem skrev meget her på bloggen - i fødselsdagens tegn, nærmere bestemt min ældstes.

Han fyldte 10, den første runde, og en hvor man uvægerligt kommer til at tænke tilbage på de allerede mange år der er gået. Og jeg må indrømme at jeg også i al hemmelighed kom til at studere et gammelt fotoalbum. Mærkeligt at gense hvordan han så ud dengang.

Og så crashede min mors Mac, så den måtte jeg også prøve at kigge på. Og jeg har jo ikke meget styr på de der æble-maskiner, så da den ikke ville som den burde, endte vi med at slæbe den indtil nogle flinke mac-læger i forretningen. Som kun ville gøre noget ved den for et ukendt, men sikkert højt beløb, da garantien jo var udløbet.

Så efter et døgns betænkning købte hun en ny igår, som jeg så hjalp hende med at sætte op. Og jeg må tilstå jeg for første gang synes en Mac er lidt lækker. Ikke at jeg selv vil have en, forstås, men den nye her var hurtig nok til at kunne alt det den ville på en behagelig måde. Jeg syntes altid den gamle var lidt for sluggish.

Men det har så også medført, at jeg nu har en Mac i mit hjem - for jeg fik den gamle hjem, for at jeg kan forsøge at redde harddisken. Hvad man dog ikke skal udsættes for.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: