Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. december 2009, kl. 18.33

Godt gået, Sus!

Haha... der kan man se hvad man går glip af når man er uden internet nogle uger. Jeg havde således ikke set eller hørt om SIOs (Sexarbejdernes Interresse Organisation) modtræk til Københavns Kommune mv før jeg så denne nyhed på TV2.

Københavns Kommune er jo - guderne må vide hvorfor - hoppet op på en eller anden høj hest, og opfordrer via postkort deltagere på Klimatopmødet til at holde sig fra sexkøb mens de besøger vores dejlige hovedstad.

Hvad gør sexarbejderne så? Jo, de forærer deres varer væk - hvis man kommer med postkort + adgangskort er der dømt gratis knald.

Genialt indfald. Og en god måde at sætte påstanden om de stakkels kvinder, som er tvunget til erhvervet på alle mulige måder, i perspektiv.

(Men pas nu på, Sus - du ved jo godt: sådan noget med at forære ting væk, det er jo ikke normalt. Det må virkelig betyde I er blevet skadet af arbejdet. Faktisk er det vel nærmest nymfomanisk sådan at ligge og forære sex til tusinder og atter tusinder af fremmede, perverterede mænd som kommer til topmøde udelukkende for at få sex (som om der ikke var varmt nok i forvejen - hvad med klimaet?). Og den nymfomani kan man jo godt regne ud hvor I har fået fra.

Enhver ved da at en normal kvinde ikke bare giver sex uden at få noget tilgengæld. Stakler!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: