Leoparddrengens
Public Key

fredag den 4. december 2009, kl. 13.19

Weekendplaner

I aften er ikke den aften man skal gå i byen, hvis man gerne vil se en Leoparddreng. Jeg skal nemlig spille (D&D), og jeg regner med at det bliver for sent til jeg går nogen steder hen bagefter.

Men imorgen, lørdag, agter jeg at se om det kan lade sig gøre at gentage successen fra for 14 dage siden. Og jeg forventer det bliver som Leoparddrengen. Hvis jeg er i humør til at gå tidligt starter jeg på Ideal Bar (det er også længe siden jeg har været der), men højst sandsynligt bliver det direkte på Amigo.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

D & D, aj, det spillede en purung Brainie også i gymnasietiden... Sammen med alle nørd-drengene ... Du ved, de nørder, der senere hen i livet bliver de eftertragtede dejlige kærester, der forstår hvad en kvinde har brug for ^^
Held og lykke på eventyret Leodreng!

Leoparddrengen sagde ...

Tak! :)

Uden Relevans sagde ...

hvilken udgave ?? spillede AD&D 2nd edition :)

Leoparddrengen sagde ...

Jeg har spillet stort set alt andet end 2nd ed. Vi startede i '83 med D&D Basic/Expert, gik så over til AD&D (1. ed).

Men efter nogle år gik vi over til andre rollespil, som hang bedre sammen. Spillede især Wahammer FRPG og GURPS længe.

I 2001 hoppede vi så med på D&D 3ed vognen - det var faktisk blevet rigtig godt spil igen. Vi fulgte med op i 3.5, og har nu spillet 4th ed i et lille års tid, tror jeg det er.

(Vi er gennem alle årene en base af 4 personer, der har/er jo så også nogle andre indover undervejs.)