Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 3. december 2009, kl. 18.28

Who cares?

Medierne kører i selvsving over at Tiger Woods tilsyneladende har haft nogle affærer. Lige nu sidder de ved gud i Aftenshowet og diskuterer hvorfor "vi" interesserer "os" så meget for det.

Hold mig udenfor, tak. Mig interesserer det ikke det fjerneste.

Noget andet er så, jeg kender ikke meget til golf, men jeg ved det er noget med nogle køller, kugler og huller som skal fyldes hurtigst muligt. Og så kan det vel ikke overraske hvis der bliver fyldt et par huller mere end det egentlig var meningen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

he he he....
hvis man lytter til en golfudsendelse uden at se billeder er der også flere fraser der tangere et seksuelt sprog..
f.eks. når der fortælles at nu har den og den pottede i hullet på 4 slag.
måske brugte vedkommende oven i købet et 7 jern....??

elle hvad med udtryk som (fridt fra google):
"Greenen på dette hul er beskyttet af to bunkers foran"???

"Indspilsgreenen ligger lige ved siden af par 3-banen og er af en udmærket standard. Drivingrange er ovre på modsatte side af vejen, men stadigvæk meget tæt på første tee. Rangen er udstyret med ni udslagsmåtter af ældre årgang, men de er ganske udmærkede at slå fra"

"En flot, afvekslende og veltrimmet bane med særdeles gode og faste greens. Banen råder over masser af udfordringer for spillere på alle niveauer"

og der er mange flere der ude.. goggle er jo som bekendt din ven

Leoparddrengen sagde ...

Det skal ikke hedde sig, at jeg skal stå tilbage for Google, når det drejer sig om seksuel innuendo - so here goes:


Vi er så nået til 9ende hul, et af dem der ikke er lavet om på, udover at der msåke er blevet trimmet lidt bedre. Et ganske velholdt hul,er der tale om, i betragtning af alderen.

Han sagde jo inden kampen, at han var den bedste til at putte, så nu må det stå sin prøve... Hmmm, i betragtning af hans valg af et så lille jern, tror jeg næsten han planlægger at gå af bagvejen til hullet.

Men det skulle også kune lade sig gøre, Dick McHead forsøgte jo den vej med overraskende gode resultater sidste år - han sagde dengang, at en af fordelene ved bagvejen var, at man undgik bunkeren som jo nærmest bare er en stor klit.

Og hvis man spiller godt, og udnytter den nye trimning, skulle det være muligt at glide den i huld, hvis man passer på ikke at forcere for meget, og holder igen på det første stød.

Det skal der nok komme et godt skud ud af!


...