Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 5. december 2009, kl. 04.00

Kolde nosser, kolde ører og et nyt level

Blev en kold og noget våd gåtur ude fra Nordvest, hvor liftet gik til efter spil i de nordlige forstæder. Men er nu hjemme og prøver at få lidt varme til de udsatte og følsomme steder. (Det er nu ikke fordi jeg har rendt rundt uden bukser, så nosserne burde ikke være specielt udsat - men jeg skal ikke afvise at manglende behåring har sit at sige?)

Men de vigtige dele: vi fik hjulpet nogle landsbyboere som blev overfaldet af nogle Warwinged Drakes som - lidt uvist af hvilken grund - var begyndt at hjemsøge landsbyen. De var dog kontrolleret af nogle Dragonborn som har skumle planer. En af drakes'ne var stukket af, og vi hjalp den, men den var hårdt såret. Den gav os nogle oplysninger om hvad der foregik (set fra dens synspunkt) inden den døde.

Nu er vi så taget til det bjerg, hvor Dragonborns og drakes har hovedkvarter. Halvvejs oppe kom vi til en hule hvori vi fandt (og ordnede) nogle kæmperotter og kæmpeflagermus. Desuden en underjordisk strøm, som jeg svømmede nedaf for at udforske, og fandt en bagvedliggende hule med en rygsæk indeholdende potions.

Og her venter vi så til næste gang. Men Iriniaella er nu fjerde level:


Irinïaëlla, level 4
Eladrin, Warlord
Commanding Presence: Tactical Presence


FINAL ABILITY SCORES
Str 17, Con 12, Dex 10, Int 19, Wis 10, Cha 12.


STARTING ABILITY SCORES
Str 16, Con 12, Dex 8, Int 16, Wis 10, Cha 12.
AC: 20 Fort: 18 Reflex: 19 Will: 17
HP: 39 Surges: 8 Surge Value: 9


TRAINED SKILLS
Arcana +13, Endurance +7, Athletics +9, History +13, Heal +7


UNTRAINED SKILLS
Acrobatics +1, Bluff +3, Diplomacy +3, Dungeoneering +2, Insight +2, Intimidate +3, Nature +2, Perception +2, Religion +6, Stealth +1, Streetwise +3, Thievery +1


FEATS
Level 1: Tactical Assault
Level 2: Tactical Inspiration
Level 4: Saving Inspiration


POWERS
Warlord at-will 1: Wolf Pack Tactics
Warlord at-will 1: Commander's Strike
Warlord encounter 1: Warlord's Favor
Warlord daily 1: Lead the Attack
Warlord utility 2: Aid the Injured
Warlord encounter 3: Follow Me In


ITEMS
Light Shield, Adventurer's Kit, Hide Armor, Terror Longsword +1, Dagger (2), Sling, Sling Bullets (20), Javelin (2), Healer's Brooch +2Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: