Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 1. december 2009, kl. 11.26

Her har I mig tilbage...

Efter lang tids afsavn har jeg nu atter net hjemme. Jeg ved ikke om I har savnet mig - det håber jeg vel lidt - jeg har ihvertfald savnet jer.

Ligesom jeg har savnet en konstant strøm af bits til min maskine. Men den strøm er ihvertfald nu genetableret - i den grad! Det går sgu stærkt nu, med ny computer og større båndbredde. Og så har jeg for at det ikke skal være løgn gjort Chrome til standardbrowser, så nu er det næsten ikke til at følge med mere.

Og omkring følge med må jeg jo nu til at gennemtrawle 3 ugers blogindlæg fra jer allesammen, som jeg ikke har haft mulighed for at følge med i; og der er naturligvis også en del andre ting, der skal følges op på. Så der går nok et par dage før jeg er helt den gamle Leoparddreng igen.

Men nu ved I da, at det ikke varer længe....

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Nyt gear er godt!

Leoparddrengen sagde ...

Yes! Især når man også kan komme til at bruge det efter hensigten!!

Annika sagde ...

Velkommen i virkeligheden.

Leoparddrengen sagde ...

Tak; må godt nok sige at sådan nogle uger uden 'net kan føles ret uvirkelige!