Leoparddrengens
Public Key

mandag den 8. juni 2009, kl. 18.21

Køkkenrulle

Indimellem undrer det mig, hvordan jeg klarede mig før i tiden, inden jeg begyndte at købe køkkenrulle.

For det er et af de markante skift, der er sket efter at have fået børn: før i tiden var det aldrig noget jeg/vi havde i huset - og hvis der en enkelt gang blev brug for papir kunne man altid bruge toiletpapir.

Men det ændrede sig pludeligt, efter vi fik første barn. Og siden har køkkenrullen været en fast og nødvendig del af husholdningen; som jeg heller ikke kan klare mig uden når jeg er alene.

Men sådan er der jo så meget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Vi har aldrig køkkenrulle. Jeg har en teori om at man bruger mindre papir med toiletpapirruller end med køkkenruller(og jeg har alle dage været miljøfanatist).

Og så synes jeg at køkkenrulleholdere er noget af det mest ucharmerende. Kun overgået af løse køkkenruller. Nå ja... og løse toiletruller. Men de er dog lidt mindre sådan rent visuelt.

Spændende emne i øvrigt ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, jeg tænkte det ville være noget af en kioskbasker ;)

Tror over længere tid, du har ret omkring papirforbruget. Med nogle ting er køkkenrulle dog mere effektivt - større spildområder, for eksempel.

Men der er tilgengæld ting, hvor jeg bare synes toiletpapir er uegnet; for eksempel hvis der skal bruges noget papir til at holde en varm majskolbe eller et fedtet og varmt kyllingelår; det holder toiletpair simpelthen ikke ordentligt til.

Og har så ikke noget imod løse ruller; men bruger dem sjældent. Men har et udmærket vægophæng i køkkenet, som er relativt diskret.

Muligvis ville det idéelle - og der kunne muligvis være penge i det i disse miljøtider - være køkkenruller, med pairkvalitet og konsistens som på nutidens køkkenruller, men halv størrelse, altså som toiletruller i bredden. køkkenruller