Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 9. juni 2009, kl. 19.33

A full-body-hair-remove

Nej, det er ikke fordi jeg skal begynde på noget med "en ommer" reklame. Og så langt går jeg jo nok heller ikke til at starte med.

Men sidste sensommer, spurgte min dengang hænge-ud-med-veninde (hun har siden fået kæreste på, og er blevet kedelig), om jeg ikke skulle få fjernet hår fra mine skuldre, så ville jeg blive vildt lækker.

Jeg kiggede lidt betuttet på hende. - Ja, altså endnu mere vildt lækker, skyndte hun sig at sige.

Men jeg var nu mest betuttet fordi jeg aldrig egentlig havde tænkt tanken. Og selvfølgelig er der nogle hår på den bagerste del af mine skuldre (og ryg), og der er da kommet flere med alderen; men jeg føler mig ikke som en bjørn eller lignende.

"Det vil jeg da ikke helt afvise," sagde jeg så; jeg ville jo gerne være endnu mere vildt lækker. "Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme til at gøre det."

Hun kigede opgivende på mig. "Det er jo ikke noget du selv gør, fjols. Det får du ordnet på en klinik. Sådan!"

Mig, endnu mere betuttet: "Det er ikke noget du ville gøre?"

Hende: "Fanme nej, det kan du godt glemme alt om!!"

Og så sluttede den ligesom der. På det tidspunkt.

Men tanken spøgte videre i mig, men det er lidt modsatrettede kræfter. På den ene side er jeg jo nok på nogen måder noget gammeldags, og er vokset op før det der hårfjerning varsynderligt in; og ihvertfald for mænd. Og har jo så været i parforhold i al den tid her, hvor der var metrosexualitet med videre på tapetet; og da min eks bestemt heller ikke var den store hårfjerner har det ikke rigtigt været oppe at vende.

På den anden side er jeg jo også forfængelig. Så hvis det lissom var noget der kunne gøre mig endnu mere vildt lækker, så... er det jo næsten noget der skulle til.

Tilgengæld er det der med at have fremmede røre ved mig, som del af en betalt service heller ikke noget jeg har prøvet. Det nærmeste er vel de 4-5 gange i mit liv jeg har været til en professionel frisør. Så det vil også være lidt grænseoverskridende. Men også, skal jeg gerne indrømme, noget som kan lyde lidt interessant; man kan jo godt komme til at savne berøring, også selvom det er af relativ uskyldig slags.

Sidste hurdle var så min psoriasis, som uden tvivl ville være noget der kom op, og som ikke er noget jeg generelt har den store lyst til at tale om. Og slet ikke tidligere, jeg er kommet meget mere på bølgelængde omkring den siden, blandt andet fordi jeg har nævnt den en del her.

Faktum var, at jeg over noget tid fandt ud af, at det ville jeg sgu prøve. Og fandt også på nettet et sted, jeg agtede at benytte. Jeg var lidt i tvivl om hvor meget jeg ville have ordnet så, men ihvertfald en rygvoksning. Men jeg fik aldrig rigtigt taget mig sammen, og så var det vinter og lissom ikke så aktuelt, og så gik det lidt i glemmebogen igen.

Og så kom der også nogle blogindlæg andre steder, hvor det med mænd på klinikker etc var forfejlet. Så tænkte jeg vel lidt, at jeg hellere måtte blive ved min læst. Men iøvrigt gik det i glemmebogen atter engang.

Indtil jeg lavede indlægget om de barberede kvinder den anden dag. Det, plus kommentarer, var lidt en reminder, så nu tager jeg mig sgu sammen og får lavet en tid. Til noget ryg, og hvis jeg føler mig eventyrlysten lidt mere. Men nok kun ryg i første omgang.

Inspireret af kommentarer prøver jeg så også at trimme min rødblonde hårvækst omkring kønsdelene - det kræver så nok lidt eksperimenteren at finde en passende længde, der så matcher hår omkring - for medmindre man virkelig laver en total fjerning af alt hår, synes jeg det vil virke lidt underligt hvis man går for meget i dybden der?

Men et tillægsspørgsmål: Jeg kan huske salig Trine Michelsen engang - nok i 80'erne - under stort mediepostyr lod sig barbere for Rapport, og derefter satte sin dusk på auktion; overskuddet gik til godgørende formål, vistnok eteller andet dyreværnsting; Missens Værn, måske? Men mit spørgsmål er: hvis nu jeg sætter mine afklippede hår på auktion, tror I så der er penge i det? Jeg kan jo for eksempel "donere" pengene til MyC4 konto - så gør de da lidt nytte...?

(Skal iøvrigt inden jeg går igang med projektet have fundet mit digitalkamera, så jeg kan få lavet nogle før/efter billeder.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Fedt og tillykke med valget! ;)

Personligt plukker jeg kærestes heldigvis sølle rygbehåring med en pincet.

Men husk - tag ikke hvilken som helst klinik. Jeg har lært min lektie på den hårde og ubehagelige måde.

Flere af mine venner har talt godt om f.x Mens Room. http://www.mensroom.dk/default.asp?pid=25

Leoparddrengen sagde ...

Tak for tip. Jeg har nu rimeligt god tiltro til det jeg har kik på, men jeg checker det da ihvertfald ud.