Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. juni 2009, kl. 00.58

Barberede kvinder

Okay, lidt i opfølgning på historie om min egen skaldethed, må jeg vel også indrømme en fetish jeg har. Hvis det er ordet.

Men jeg har en svaghed for skaldede kvinder. Eller til nød kvinder med meget kort hår. Eller, nogle gange, virker det også på kvinder hvor kun ansigtet er synligt; hvorfor jeg synes hele den muslimske idé med ikke at ville vise sit hår offentligt, fordi det kan være æggende, virker ret mod sin hensigt; for jeg kan blive særdeles tiltrukket af piger med tildækket hår.

Jeg ved ikke hvorfra det stammer; andet end hele det helt hårløse vel for mig har et eller andet science fiction/fremtidigt menneske over sig. Men jeg kan huske hvornår det første gang for alvor manifesterede sig: det var en forside af Politiken Søndag, altså den der P.S. sektion, må have være i starten af 90'erne. Som, på forkant af udviklingen, talte om barberede kvinder - og hvordan mænd ønskede det, fordi de ville i seng med børn. Eller noget i den stil.

Men til at ledsage artiklen, var et billede af en kvinde. Skaldet & barberet, overalt. Hende... kunne jeg godt lide. Hendes skaldede hovede, hvorom man kunne lægge fingrene, og mærke varmen fra hendes tanker, hendes bryster, hendes mave og hendes blottede køn & klit - et særsyn dengang.

Det var en avis jeg bevarede længe - fatter faktisk ikke hvorfor jeg ikke har den mere.

Anyway, har jo så været i fast parforhold i mange år efter. Og siden er det begrænset hvad der er sket. Men som det er min opfattelse, er det sket de senere år, at mange kvinder nu er barberet mere eller mindre forneden.

Hvilket jeg da godt ville nyde godt af; ikke så meget på grund af min fetish (som handler mere om hovedet, eller det totale) - men på grund af det ville betyde jeg i det hele taget var i nærkontakt.

Men jeg tror jeg kan huske det nøjagtige øjeblik, hvor normen skiftede til at være barberet: det har været i Big Brother's første år - den som Dildo Jill vistnok vandt. Men det var ikke hende, men en af de andre kvindelige indsatte, som jeg kan huske brugte tid på at barbere sig i det næsten videofilmede kvindebad; og forklarede hvorfor: når hun var sammen med en mand, skulle han altså ikke lave den dér: løfter hovedet op, tager hår ud af munden: "var det godt for dig skat".

Anyway, altså - udover min fetish med den totalt hårløse kvinde, har jeg altså egentlig ikke den store preference hvad hår omkring fissen angår; sålænge det er fisse er det fint med mig. Men vil da et eller andet sted godt nå at opleve nuværende bølge.

Hvad der er mit store spørgsmålstegn: hvordan ligger det egentlig med mænd? Er fashion også at vi skal være barberet? Og hvor meget?

For hvis det er, er det vel enkelt nok lige at tage en trimmer til meste, og så lige finbarbere bagefter - men nosserne må altså være lidt besværlige, hvis det skal være helt pænt.

Men det er vel til at finde ud af. Jeg spørger bare - for jeg føler mig lidt ude af informationsstrømmen et sted. Hvad forventes; og hvad ønskes? (De to ting behøver jo ikke være det samme).

Det sidste minder mig lidt om: I starten var alt det med barberede fisser jo (ifølge nogle højtråbende kvinder) noget mænd fandt på, fordi de i bund og grund er pædofile, og fordi de ikke ønsker kvinder skal have noget at sige; derfor ville jeg meget gerne vide hvad lesbiskes syn er på barberede fisser i vore dage. For hvis lesbiske også kan lide barberede fisser, da kan man vel så ikke lægges udelukkende lægge tvivlsomme mandlige motiver til grund?

Og mit indtryk er, at lesbiske har præcis samme preference som ihvertfald jeg omkring fisser. Som er lidt af hvert, og at den findes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

17 kommentarer:

Erna sagde ...

Well... flere læger er faktisk imod det helt barberede look - Simpelthen fordi hårene er med til at filtrere en stor del bakterier væk, hvilket er med til at mindske risikoen for bl.a urinvejs-og blærebetændelser, hos kvinder.
Når det så er sagt, så tror jeg, at især dyb bikiniwax er kommet for at bliver. Jeg ved ikke, hvor længe brasiliansk vil holde sig, men tendensen, siden jeg første gange hørte om det, for godt 6-7 år siden er, at ca 75%-80% af alle de kosmetikklinikker jeg har været på tilbyder også brasiliansk - altså hvor alt bliver fjernet hele vejen omkring kønsdelene.

Jeg tror dog, at brasiliansk i visse miljøer altid vil forblive, og har været der. Hvis du nogen sinde er kommet på tværs af "O's Historie", bliver hun f.x befalet, at hun skal fjerne alle kønshårene på en klinik.
Det er bare blevet mere akcepteret og naturligt med kvinder og mænd uden hår.

Jeg er pro brasiliansk og det er ihvertfald ikke noget mænd har fået mig til eller noget. Eller mandlig indflydelse på nogen måde. Det er 100% selvvalgt, fordi jeg synes, at det er nemmere at have at gøre med. Desuden så synes jeg det er pænere og meeeget blødere.
Jeg er ligeledes glad for mænd, der er trimmede, for hår i munden er baaare ikke sjove. ;)

Jeg tror i bund og grund, at det er meget forskelligt. Min far f.x er helt imod at kvinder barberer sig - altså som i ikke engang ben eller under armene, hvor min mor ser det som en meget naturlig del af hygiejnen. Så jeg tror, at det er smag og behag. Og sålænge der klamme gamle mænd, der gerne vil have små piger, så vil der være et marked for det.

I det arabiske lande har man gjort i det i årtusinder...

Uden Relevans sagde ...

Mine empiriske undersøgelser på emnet viser at

Anonym sagde ...

@Morfar

.. at du ingen erfaring har overhoved? ;)

@Leo

Jeg synes godt, mænd må være glatbarberede. Men jeg forventer da som minimum, at de lige trimmer skoven.

Det er sjældent at jeg selv er helt glat. Både fordi jeg ikke bryder mig om, hvordan det ser ud (ikke særligt kvindeligt i mine øjne), men også fordi, jeg bliver frygteligt irriteret af det, når det gror ud igen. Så jeg holder mig til den klassiske "landingsbane".. eller hvad man kalder sådan en stribe på midten..

Det dér med skaldede kvinder er da i øvrigt en upraktisk fetish. Sådan nogle findes der vist ikke mange af?

Erna sagde ...

@BB

Derfor man skal bruge voks. Det er lidt irriterende slut på perioden, men de første par uger er det skønt. Desuden bliver hårene tyndere og blødere. På den måde klør eller irriterer det heller ikke.

Sidst fik jeg at vide "det er ligesom at køre i en limo" af kæresten hahah.
Derudover skal de også siger, at jeg generelt ikke er glad for en skraber og foretrækker voks til enhver tid.

Leoparddrengen sagde ...

@Erna

Jeg tror, hvis man skal se det fra lægeligt aspekt, er enhver form for barbering (eller anden form for hårfjerning) sådan set skadelig; i bedste fald muligvis harmløs. Vi har de hår vi har af en årsag.

@Morfar

Det lyder meet som de resultater jeg er nået frem til; vil dog hævde at empiri

@Belle

Yes, frygteligt upraktisk. Tror kun jeg har været i sank med en - på Roskilde - som jeg selvfølgelig straks forelskede mig i. Men det kom der (heller) ikke noget ud af ;)

Og at hænge ud i kemo-afdelingerne på hospitaler virker et eller sted en anelse for... meget?

Anonym sagde ...

@Erna Lola

Voks slår jeg bare noget så grusomt ud af! Men måske kan man få noget, der er mindre kemisk? Jeg har prøvet et par gange, og hver gang er jeg blevet voldsomt rød knoppet og irriteret længe efter. Selvom jeg fulgte alle forskrifter til punkt og prikke... men jeg lytter gerne til gode råd!

@Leo

Ja, kemo afdelinger er lidt... for meget. Men er hår ikke også meget lækkert, ind imellem? Jeg tænker, når først det er barberet af, så kommer det ikke tilbage lige med det samme. Men du kunne jo også bare have flere kærester. Én skaldet og én med langt rødt hår! Én glatbarberet og én "back-to-nature"? Én med leopard-prikker tatoveret på hele kroppen, og én... ja.. fortsæt selv. :P

Erna sagde ...

@BB

Gør du det selv med voks? Man skal være forsigtigt. Jeg var ude hos en kosmetolog som fuldstændigt ødelagde mig. Ikke nok med at hun knækkede rigtigt mange af hårene, så de voksede indad, men hun brugte også hård (varm) voks - som man ABSOLUT ikke må bruge på kønsdele. Det er for varmt og brænder huden.

Jeg kan anbefale dig mit sted, hvis du er interesseret. De er professionelle og søde og ikke så dyre.
Men mit bedste råd ville nok være at få det gjort hos en professionel. De kan give dig råd om hvordan du kan gøre det, og hvad der er bedst for din hud.

@Leoparden

Der er bare nogen, der er mere sarte end andre...

Anonym sagde ...

@Erna Lola

Jeg tager meget gerne imod en anbefaling! Om ikke andet er det jo et forsøg værd. ;)

Du kan evt. skrive til belleblues@gmail.com

Og jeg har brugt varm voks, mener jeg, hvilket jeg så kan forstå er helt helt forkert...

Erna sagde ...

@BB

Jeg har sendt dig en mail :)

Leoparddrengen sagde ...

@Belle

Lyder som rigtigt godt forslag med de mange kærester! Desværre er det noget jeg aldrig har kunnet finde ud af (note to self: der er et indlæg der skal skrives under kategorien mine største dumheder...)

Men misforstå mig ret: jeg holder meget af kvinder, bestemt også med hår! Og det er jo dem jeg har erfaringer med. Der er bare et eller andet ved det totalt nøgne look jeg synes er fascinerende.

Og den der med tatoverede leopardprikker over hele kroppen: jeg tror lige jeg har fået en ny fetish; og en ny forståelese for tatovering :)

@Belle og Erna

Øv, må vi andre nu ikke involveres i de helt intime detaljer?

@Alle

Men det har været meget givende indlæg + kommentarer; er selv kommet i tanker om nogle relaterede ting, så jeg tror der kommer nogle affødte indlæg de næste dage.

Erna sagde ...

@Leoparden

Jeg kan da godt dele med andre, hvor jeg får lavet braz.. Og jeg tror faktisk, at de også laver den på mænd ;) ...hvis interessen for det "nøgne og glatte" look skulle interessere dig, på andres end blot kvinders krop... haha

Leoparddrengen sagde ...

@Erna

Derom senere indlæg...

Annika sagde ...

Nogen emner kan bare få folk ud af busken hva - for nu at blive i teminologien ;-)

De fleste kvinder trimmer vel i et eller andet omfang, og det synes jeg at mændene kopiere. Jeg kender mandlige kønshår der er så tætvoksne at hvis man forvilder sig derhen med en finger så risikerer den at fare vild (OG sidde fast)!

I øvrigt har jeg været semiskaldet på hovedet da jeg var ung. Skidebesværligt kun at barbere halvdelen (ca.) af ægget. Men ret hovedvendende når man bor i provinsen skulle jeg hilse og sige... Og jeg mødte sgu aldrig nogen mænd der havde det som fetish. Så Leo - jeg tror du er ret alene. Har du googlet din fetish? Måske er der en støttegruppe?

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna

Ved ikke, jeg synes da jeg for alvor var aktiv for 15-20 år siden var der altså en del kvinder som slet ikke trimmede. Jo, ok bikinilinien opad mod maven, men ellers langtfra nødvendigvis noget. Hvilket ofte også var synligt på sranden.

Det var jo så også så meget tættere på 70'erne...

Og, ja, jeg har skam googlet. Og har faktisk også fundet et site eller to, der specialiserer sig i det. Det var nu ikke fordi det gjorde det store for mig, som jeg husker; men har ikke url'en nu. Og det er et helvede at finde, for hvis man googler shaven eller bald women får man rigtig mange hits. Men det rigtige er en nål i en høstak...

Er der iøvrigt ikke noget med at hard-core feministerne og de neo-konservative i USA er gået sammen i en uhellig alliance? Begge parter vil have Bush tilbage...

Annika sagde ...

Ohoho - en hårvits. Du samler vittighederne i en lille bog ik. Ellers forsvinder de jo for altid den dag du nedlægger bloggen.

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna

Men jeg regner virkelig ikke med at nedlægge bloggen! Det kan da selvfølgelig godt tænkes jeg lukker for adgang til den engang, men jeg tror bestemt jeg vil lade den forblive på Googles hellige servere.

Det er jo min plan, at den kan blive fundet om mange år, og en AI kan blive fodret med indholdet, så min personlighed kan blive genskabt.

En mere sandsynlig (og behageligere) vej til udødelighed end at fryse sit hoved ned, efter min mening.

Leoparddrengen sagde ...

Bare for at holde kontinuiteten: der er et nyt indlæg i serien...