Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. juni 2009, kl. 00.58

Barberede kvinder

Okay, lidt i opfølgning på historie om min egen skaldethed, må jeg vel også indrømme en fetish jeg har. Hvis det er ordet.

Men jeg har en svaghed for skaldede kvinder. Eller til nød kvinder med meget kort hår. Eller, nogle gange, virker det også på kvinder hvor kun ansigtet er synligt; hvorfor jeg synes hele den muslimske idé med ikke at ville vise sit hår offentligt, fordi det kan være æggende, virker ret mod sin hensigt; for jeg kan blive særdeles tiltrukket af piger med tildækket hår.

Jeg ved ikke hvorfra det stammer; andet end hele det helt hårløse vel for mig har et eller andet science fiction/fremtidigt menneske over sig. Men jeg kan huske hvornår det første gang for alvor manifesterede sig: det var en forside af Politiken Søndag, altså den der P.S. sektion, må have være i starten af 90'erne. Som, på forkant af udviklingen, talte om barberede kvinder - og hvordan mænd ønskede det, fordi de ville i seng med børn. Eller noget i den stil.

Men til at ledsage artiklen, var et billede af en kvinde. Skaldet & barberet, overalt. Hende... kunne jeg godt lide. Hendes skaldede hovede, hvorom man kunne lægge fingrene, og mærke varmen fra hendes tanker, hendes bryster, hendes mave og hendes blottede køn & klit - et særsyn dengang.

Det var en avis jeg bevarede længe - fatter faktisk ikke hvorfor jeg ikke har den mere.

Anyway, har jo så været i fast parforhold i mange år efter. Og siden er det begrænset hvad der er sket. Men som det er min opfattelse, er det sket de senere år, at mange kvinder nu er barberet mere eller mindre forneden.

Hvilket jeg da godt ville nyde godt af; ikke så meget på grund af min fetish (som handler mere om hovedet, eller det totale) - men på grund af det ville betyde jeg i det hele taget var i nærkontakt.

Men jeg tror jeg kan huske det nøjagtige øjeblik, hvor normen skiftede til at være barberet: det har været i Big Brother's første år - den som Dildo Jill vistnok vandt. Men det var ikke hende, men en af de andre kvindelige indsatte, som jeg kan huske brugte tid på at barbere sig i det næsten videofilmede kvindebad; og forklarede hvorfor: når hun var sammen med en mand, skulle han altså ikke lave den dér: løfter hovedet op, tager hår ud af munden: "var det godt for dig skat".

Anyway, altså - udover min fetish med den totalt hårløse kvinde, har jeg altså egentlig ikke den store preference hvad hår omkring fissen angår; sålænge det er fisse er det fint med mig. Men vil da et eller andet sted godt nå at opleve nuværende bølge.

Hvad der er mit store spørgsmålstegn: hvordan ligger det egentlig med mænd? Er fashion også at vi skal være barberet? Og hvor meget?

For hvis det er, er det vel enkelt nok lige at tage en trimmer til meste, og så lige finbarbere bagefter - men nosserne må altså være lidt besværlige, hvis det skal være helt pænt.

Men det er vel til at finde ud af. Jeg spørger bare - for jeg føler mig lidt ude af informationsstrømmen et sted. Hvad forventes; og hvad ønskes? (De to ting behøver jo ikke være det samme).

Det sidste minder mig lidt om: I starten var alt det med barberede fisser jo (ifølge nogle højtråbende kvinder) noget mænd fandt på, fordi de i bund og grund er pædofile, og fordi de ikke ønsker kvinder skal have noget at sige; derfor ville jeg meget gerne vide hvad lesbiskes syn er på barberede fisser i vore dage. For hvis lesbiske også kan lide barberede fisser, da kan man vel så ikke lægges udelukkende lægge tvivlsomme mandlige motiver til grund?

Og mit indtryk er, at lesbiske har præcis samme preference som ihvertfald jeg omkring fisser. Som er lidt af hvert, og at den findes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

26 kommentarer:

Erna sagde ...

Well... flere læger er faktisk imod det helt barberede look - Simpelthen fordi hårene er med til at filtrere en stor del bakterier væk, hvilket er med til at mindske risikoen for bl.a urinvejs-og blærebetændelser, hos kvinder.
Når det så er sagt, så tror jeg, at især dyb bikiniwax er kommet for at bliver. Jeg ved ikke, hvor længe brasiliansk vil holde sig, men tendensen, siden jeg første gange hørte om det, for godt 6-7 år siden er, at ca 75%-80% af alle de kosmetikklinikker jeg har været på tilbyder også brasiliansk - altså hvor alt bliver fjernet hele vejen omkring kønsdelene.

Jeg tror dog, at brasiliansk i visse miljøer altid vil forblive, og har været der. Hvis du nogen sinde er kommet på tværs af "O's Historie", bliver hun f.x befalet, at hun skal fjerne alle kønshårene på en klinik.
Det er bare blevet mere akcepteret og naturligt med kvinder og mænd uden hår.

Jeg er pro brasiliansk og det er ihvertfald ikke noget mænd har fået mig til eller noget. Eller mandlig indflydelse på nogen måde. Det er 100% selvvalgt, fordi jeg synes, at det er nemmere at have at gøre med. Desuden så synes jeg det er pænere og meeeget blødere.
Jeg er ligeledes glad for mænd, der er trimmede, for hår i munden er baaare ikke sjove. ;)

Jeg tror i bund og grund, at det er meget forskelligt. Min far f.x er helt imod at kvinder barberer sig - altså som i ikke engang ben eller under armene, hvor min mor ser det som en meget naturlig del af hygiejnen. Så jeg tror, at det er smag og behag. Og sålænge der klamme gamle mænd, der gerne vil have små piger, så vil der være et marked for det.

I det arabiske lande har man gjort i det i årtusinder...

Uden Relevans sagde ...

Mine empiriske undersøgelser på emnet viser at

Anonym sagde ...

@Morfar

.. at du ingen erfaring har overhoved? ;)

@Leo

Jeg synes godt, mænd må være glatbarberede. Men jeg forventer da som minimum, at de lige trimmer skoven.

Det er sjældent at jeg selv er helt glat. Både fordi jeg ikke bryder mig om, hvordan det ser ud (ikke særligt kvindeligt i mine øjne), men også fordi, jeg bliver frygteligt irriteret af det, når det gror ud igen. Så jeg holder mig til den klassiske "landingsbane".. eller hvad man kalder sådan en stribe på midten..

Det dér med skaldede kvinder er da i øvrigt en upraktisk fetish. Sådan nogle findes der vist ikke mange af?

Erna sagde ...

@BB

Derfor man skal bruge voks. Det er lidt irriterende slut på perioden, men de første par uger er det skønt. Desuden bliver hårene tyndere og blødere. På den måde klør eller irriterer det heller ikke.

Sidst fik jeg at vide "det er ligesom at køre i en limo" af kæresten hahah.
Derudover skal de også siger, at jeg generelt ikke er glad for en skraber og foretrækker voks til enhver tid.

Leoparddrengen sagde ...

@Erna

Jeg tror, hvis man skal se det fra lægeligt aspekt, er enhver form for barbering (eller anden form for hårfjerning) sådan set skadelig; i bedste fald muligvis harmløs. Vi har de hår vi har af en årsag.

@Morfar

Det lyder meet som de resultater jeg er nået frem til; vil dog hævde at empiri

@Belle

Yes, frygteligt upraktisk. Tror kun jeg har været i sank med en - på Roskilde - som jeg selvfølgelig straks forelskede mig i. Men det kom der (heller) ikke noget ud af ;)

Og at hænge ud i kemo-afdelingerne på hospitaler virker et eller sted en anelse for... meget?

Anonym sagde ...

@Erna Lola

Voks slår jeg bare noget så grusomt ud af! Men måske kan man få noget, der er mindre kemisk? Jeg har prøvet et par gange, og hver gang er jeg blevet voldsomt rød knoppet og irriteret længe efter. Selvom jeg fulgte alle forskrifter til punkt og prikke... men jeg lytter gerne til gode råd!

@Leo

Ja, kemo afdelinger er lidt... for meget. Men er hår ikke også meget lækkert, ind imellem? Jeg tænker, når først det er barberet af, så kommer det ikke tilbage lige med det samme. Men du kunne jo også bare have flere kærester. Én skaldet og én med langt rødt hår! Én glatbarberet og én "back-to-nature"? Én med leopard-prikker tatoveret på hele kroppen, og én... ja.. fortsæt selv. :P

Erna sagde ...

@BB

Gør du det selv med voks? Man skal være forsigtigt. Jeg var ude hos en kosmetolog som fuldstændigt ødelagde mig. Ikke nok med at hun knækkede rigtigt mange af hårene, så de voksede indad, men hun brugte også hård (varm) voks - som man ABSOLUT ikke må bruge på kønsdele. Det er for varmt og brænder huden.

Jeg kan anbefale dig mit sted, hvis du er interesseret. De er professionelle og søde og ikke så dyre.
Men mit bedste råd ville nok være at få det gjort hos en professionel. De kan give dig råd om hvordan du kan gøre det, og hvad der er bedst for din hud.

@Leoparden

Der er bare nogen, der er mere sarte end andre...

Anonym sagde ...

@Erna Lola

Jeg tager meget gerne imod en anbefaling! Om ikke andet er det jo et forsøg værd. ;)

Du kan evt. skrive til belleblues@gmail.com

Og jeg har brugt varm voks, mener jeg, hvilket jeg så kan forstå er helt helt forkert...

Erna sagde ...

@BB

Jeg har sendt dig en mail :)

Leoparddrengen sagde ...

@Belle

Lyder som rigtigt godt forslag med de mange kærester! Desværre er det noget jeg aldrig har kunnet finde ud af (note to self: der er et indlæg der skal skrives under kategorien mine største dumheder...)

Men misforstå mig ret: jeg holder meget af kvinder, bestemt også med hår! Og det er jo dem jeg har erfaringer med. Der er bare et eller andet ved det totalt nøgne look jeg synes er fascinerende.

Og den der med tatoverede leopardprikker over hele kroppen: jeg tror lige jeg har fået en ny fetish; og en ny forståelese for tatovering :)

@Belle og Erna

Øv, må vi andre nu ikke involveres i de helt intime detaljer?

@Alle

Men det har været meget givende indlæg + kommentarer; er selv kommet i tanker om nogle relaterede ting, så jeg tror der kommer nogle affødte indlæg de næste dage.

Erna sagde ...

@Leoparden

Jeg kan da godt dele med andre, hvor jeg får lavet braz.. Og jeg tror faktisk, at de også laver den på mænd ;) ...hvis interessen for det "nøgne og glatte" look skulle interessere dig, på andres end blot kvinders krop... haha

Leoparddrengen sagde ...

@Erna

Derom senere indlæg...

Annika sagde ...

Nogen emner kan bare få folk ud af busken hva - for nu at blive i teminologien ;-)

De fleste kvinder trimmer vel i et eller andet omfang, og det synes jeg at mændene kopiere. Jeg kender mandlige kønshår der er så tætvoksne at hvis man forvilder sig derhen med en finger så risikerer den at fare vild (OG sidde fast)!

I øvrigt har jeg været semiskaldet på hovedet da jeg var ung. Skidebesværligt kun at barbere halvdelen (ca.) af ægget. Men ret hovedvendende når man bor i provinsen skulle jeg hilse og sige... Og jeg mødte sgu aldrig nogen mænd der havde det som fetish. Så Leo - jeg tror du er ret alene. Har du googlet din fetish? Måske er der en støttegruppe?

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna

Ved ikke, jeg synes da jeg for alvor var aktiv for 15-20 år siden var der altså en del kvinder som slet ikke trimmede. Jo, ok bikinilinien opad mod maven, men ellers langtfra nødvendigvis noget. Hvilket ofte også var synligt på sranden.

Det var jo så også så meget tættere på 70'erne...

Og, ja, jeg har skam googlet. Og har faktisk også fundet et site eller to, der specialiserer sig i det. Det var nu ikke fordi det gjorde det store for mig, som jeg husker; men har ikke url'en nu. Og det er et helvede at finde, for hvis man googler shaven eller bald women får man rigtig mange hits. Men det rigtige er en nål i en høstak...

Er der iøvrigt ikke noget med at hard-core feministerne og de neo-konservative i USA er gået sammen i en uhellig alliance? Begge parter vil have Bush tilbage...

Annika sagde ...

Ohoho - en hårvits. Du samler vittighederne i en lille bog ik. Ellers forsvinder de jo for altid den dag du nedlægger bloggen.

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna

Men jeg regner virkelig ikke med at nedlægge bloggen! Det kan da selvfølgelig godt tænkes jeg lukker for adgang til den engang, men jeg tror bestemt jeg vil lade den forblive på Googles hellige servere.

Det er jo min plan, at den kan blive fundet om mange år, og en AI kan blive fodret med indholdet, så min personlighed kan blive genskabt.

En mere sandsynlig (og behageligere) vej til udødelighed end at fryse sit hoved ned, efter min mening.

Leoparddrengen sagde ...

Bare for at holde kontinuiteten: der er et nyt indlæg i serien...

sandra barfinder sagde ...

Efter at have været i forhold til ham i syv år, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, bad jeg ham om alt Jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til nogen online, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave en stave for at få ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende i den anden dag, det var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, som jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem, og som er forskellig fra alle de falske derude. Enhver kunne have brug for hjælp fra stavekassen, hans email: sharajasid@gmail.com du kan sende ham en email, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller noget. Kan aldrig stoppe med at tale om dig SIR hans e-mail adresse sharajasid@gmail.com Kontakt ham nu for at løse alle dine problemer

(1) Hvis du vil have din ex tilbage.
(2) hvis du altid har dårlige drømme.
(3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
(4) Du vil have kvinder / mænd til at køre efter dig.
(5) Hvis du vil have et barn.
(6) Du vil være rig.
(7) Du vil binde din mand / kone til at være
din for evigt.
(8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.
(9) Urtepleje
(10) lotteri vinder

Unknown sagde ...

Jeg hedder Eugene med navn, og jeg er fra Chicago. Hvordan Dr Bayo hjælper mig med at vinde mit lotterispil og alle. En dag søgte jeg efter hvem der skulle hjælpe mig med et vindende nummer. Indtil jeg så hans klient var vidne til, hvordan han vinder sit lotterispil ... Jeg sagde OK, jeg vil give ham en prøve, før jeg prøver ham, jeg ikke har penge til at købe mine børns skolematerialer, heller ikke for mig at købe madvarer, jeg lider meget ... Men en dag indsamler jeg hans, hvad der er fra hans klient, der vidner om det, jeg tror på ham, han kan hjælpe mig, jeg besked ham, han fortæller mig hvad jeg skal gøre, jeg følger den instruktion, han spørger om, jeg har virkelig fulgt ... Så beder han mig om at vente om 30 minutter, Jeg venter senere, han giver mig feed igen ved at sende mig besked, han sagde, at han har kastet det vindende nummer for mig, han gav tallene til mig, jeg tror, ​​så spiller jeg, og jeg vinder stor pris på $ 100.000 jeg var så glad for det, og jeg var meget taknemmelig. Det var derfor jeg sagde, at jeg næsten ikke lader verden om dr. Bayo, han er ægte, og han er ikke fupnummer, han kan endda vende tilbage din fidus penge, men du må tro på, hvad han beder dig om at gøre d vil du også vidne.
KONTAKT HEM PÅ whatsapp: +2349062322165 eller Email: adamadebayo112@gmail.com

animony sagde ...

Jeg tror aldrig på kærlighedserklæringer, før jeg mødte min ven, der fortalte mig alt om DR.Chamberc, der bragte sin tidligere kæreste, selv da hun fortalte mig, at jeg ikke troede på hende, fordi jeg troede, at hun også ville have det samme falske stavehjul for at tage væk mine penge. Selv om jeg gav hende chancen for at forklare alt, hvad hun skal fortælle om DR.Chamberc, fortalte jeg hende, at der er mange svindlere, der vil tage vores penge, og jeg vil aldrig blive offer for dem, selv om min forlovede skal giftes med mig Jeg et par måneder væk, jeg venter tålmodigt på en anden fyr, men jeg elskede ham så meget. Hun fortalte mig, at denne DR.Chamberc ikke er en falsk, at han er korrekt, og han har hjulpet mange mennesker til at komme tilbage deres kære, så spørger jeg hende hvordan virker denne stavning, og hvilke krav skal jeg gøre, før han kan kaste min elsker ruller på mig? Hun fortalte mig, at jeg ville sende ham en email til chamberc564@yahoo.com og jeg skulle fortælle ham, hvad jeg vil have. Jeg har virkelig sendt ham og fortalte ham, at jeg har brug for min fyr igen, jeg fortalte ham, at det var min ven, der instruerede mig til ham, hvorfor jeg tvivlede på sit arbejde? Han sagde, at hans arbejde er 100% sikkert og sikrer, at ingen nogensinde er kommet til sit tempel og forbliver det samme. Jeg blev flabbergastet på hans ord, sagde han til mig, og en tanke kom til mig, hvordan jeg ved det om alle ting, vi diskuterede tidligere. Han sagde før han kunne starte min situation, at jeg må have tillid og stole på ham og forlade andre stavechessmænd og tålmodigt vente på egen hånd, at hvis jeg kan sige at gøre alt dette, vil jeg få min kæreste tilbage i 72 timer. Jeg sagde okay, jeg lover at arbejde alene med dig, så han gav mig en formular til at fylde som jeg gjorde og sende den til ham med mine billeder samt billederne af min ex-elsker. Han svarede mig 30 minutter senere og fortalte mig, at hans guder har brug for nogle ting at kaste stavemåden på mig, og mit problem er meget nemt, hvis jeg kan tilbyde disse ting. Så når jeg spørger ham hvordan kan jeg få disse ting, og hvordan kan jeg sende det til ham for at kaste kærlighedsspillet, han fortalte mig, at jeg ikke bør bekymre mig om, at der er en sælger her i sit eget land. få ting for mig. Så spørger jeg ham, hvor meget koster det at købe alle disse varer? Han fortalte mig, som jeg sendte fuld tillid til ham. Efter en time senere ringede han til mig og fortalte mig, at mit problem er blevet løst, at jeg vil vente i 72 timer, at min kærlighed vil bede om mig som jeg gjorde ifølge hans ord, da det var omkring 6:00 de næste tre dage, min ex ringede til mig, hvis han er hjemme, han vil gerne have mig travlt. Jeg fortalte ham, at han håbede, at alt var godt, han sagde ja da jeg fortalte ham, at han kunne komme, kom min fyr tilbage til mig og han bad om tilgivelse, at han vidste, hvad der kom over ham. Lige nu er jeg så glad for, at jeg har genoprettet min elskede tilbage og vi planlægger at vores bryllup kommer snart, jeg ringede til DR.Chamberc og takker ham meget og spørger ham, hvad han skal gøre for ham som en påskønnelse, han fortalte mig jeg skulle glemme og holde mine penge, at han ikke er efter penge, men for at hjælpe folk der har brug for hjælp derude, alt hvad han behøver mig at gøre, er at give flere vidnesbyrd om ham, så folk derude, der har brug for hjælp, vil også sende ham, hvad er hvorfor Jeg i dag for at give mit vidnesbyrd. Må din gode herre fortsætte med at velsigne ham og give ham længere livsløshed og visdom. DETTE ER DR E-mail-adresse chamberc564@yahoo.com

animony sagde ...

Jeg er så god som for denne oplevelse, den gyldne vil have været KARDAN KINDET TIL AT GØRE HJEMMELAGET TILBAGE AFTER Med mine 7 år, som jeg allerede er adskilt, gør separation. Mit navn er Hava fra USA
Min mand Fik skilsmisse Vores ægteskab, som alle har ledet siden og har sendt mig og vores børn ud af huset, da da jeg fik en gave med min mand, har vi elsket det godt, da jeg brugte kærlighed og han elskede mig også, har mænd efter nogle år Senere begyndte jeg ALLE usædvanlige tegn og bokse. DET ER SÅ VI HAR UNDER INTEGREREDE SKEDER FEBRUARI, NÅR JEG ALDRIG FAILEDTE UDEN AFSLUTTET AFGØRELSE, ELSKEDE jeg min mand så meget, at jeg introducerer, vil få, at kvinden har under faderen min, jeg blev talt med hans OM'S BESLUTNING og nu bad ham om at tilgive mig, jeg må have fornærmet ham, jeg sendte ham tilgængelige tekst mænd, Kanda Whos arbejdede for mig engang siden jeg surfer på internettet, kom jeg over nogle vidnesbyrd om, hvordan dr chamberc hjalp med at bryde op forholdet og i ægteskab, nogen anbefalede at vi kunne kontakte denne store mand for at få hjælp og give din kontakt email og telefonnummer, bo hos mig med noget h op Så jeg skrev straks Dr.Chamberc og jeg fortalte ham om mit problem, jeg forlod senere på min hårde dag og han fortalte mig så, at jeg ikke skulle bekymre mig for Bégard lidt for mig og oplysninger om, at jeg sagde, at jeg gjorde, som jeg ville bruge til lidt for mig, elskede fortryllelse Stave på trods af hele processen og fra alt for at bidrage til dr Chamberc i Jeg er glad tilbage på rette spor med min mand og vi glæder mig sammen. Min mand er tilbage til mig, og vores ægteskab er blevet genoprettet, så mit folk siden da er min mand blevet normal, og jeg og mine børn er så glade, og han kommer altid hjem til tiden, og han købte mig en ny gave til Toyota Camry 2017, min mand er nu en ægte mand, at han gør os til at være glad altid, hvis du vil kontakte Dr.Chamberc bedes du kontakte ham via hans Email adresse chamberc564 @ yahoo .com
hvis du har noget problem med denne følgende bellow
1) Om af byen til din ex tilbage.
(2) kärlek stava
(3) Fra byen främjas på kontoret.
(4) Kvinnor vill / män at springa efter dig.
(5) Hvis du vil have en barn.
(6) Fra varen rik eller vinna en lotteri.
(7) Fra byen Binda din make / maka bliver din for evigt.
(8) Om behovene økonomisk støtte.
(9) Om den internationale partner.
(10) om af byen stopa din skilsmässa.
(11) om byen skiller dig fra din make.
(12) om byen til dine ønsker vil blive givet.
(13) Graviditet stava att tænka barnet
(14) garanteret vin oroande retsfall og skilsmässa oavsett scenen
(15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
kontakt med lægen, der hjælper min familie Dr.Chamberc
gennem hans Email chamberc564@yahoo.com

animony sagde ...

Hej, jeg hedder Sara, jeg forlader i Canada. Jeg vil bare sige en stor tak til Dr., fordi han har gjort for mig, han tog tilbage den jeg elsker og plejer med hele mit hjerte, en mand, der forlod mig i næsten 6 år, med 2 børn, jeg kun besluttet at tjekke nogle stavekaster, men alle holdt op med at snyde mig, indtil jeg mødte dr Chamberc, der fortalte mig, at alt var forbi. Indtil han fortalte mig, at min mand vil være tilbage i to dage, er jeg så taknemmelig i dag, at min mand er tilbage til mig, og vi er glade og han vil altid være ved min side, jeg vil råde dig til ikke at falde i Forkerte hænder, men at kontakte Dr Chamberc, der er pålidelig og ligefrem, kan du kontakte ham via email chamberc564@yahoo.com
Hvis du også har brug for løsningen på problemet, skal du også kontakte ham.
1) Hvis du vil have din ex tilbage.
(2) kærlighed staver
(3) Du vil blive forfremmet på kontoret.
(4) Du vil have kvinder / mænd til at køre for dig.
(5) Hvis du vil have et barn.
(6) Du vil være rig eller vinde et lotteri.
(7) Du vil binde din ægtefælle til at være din for evigt.
(8) Hvis du har brug for økonomisk støtte.
(9) Hvis du ikke kan tilfredsstille din partner.
(10) for at standse din skilsmisse.
(11) hvis du vil skelne dig selv fra din mand.
(12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.
(13) Graviditet stave til at tænke barnet
(14) Garanti du vinder urolige retssager og skilsmisse uanset scenen
(15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.
Igen e-mail adressen er chamberc564@yahoo.com kontakte ham straks

blogger sagde ...

Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

animony sagde ...

Hej jeg er Allison Howarts Efter at have været i forhold til Anderson i årevis brød han op med mig, jeg gjorde alt for at få ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, spurgte jeg Han med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere ville kontakte en stavekasting, der kunne hjælpe mig med at stave det tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede jeg havde stavet, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede stavningskanal, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være fint inden tre dage, at min eks skal komme tilbage til mig inden tre dage, han kastede stavningen og overraskende den anden dag var det omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket over, at jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at en person, jeg kender, der har et problem med forholdet, ville være nyttigt for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og kraftige staveramme, der hjalp mig med mit eget problem. email: drpellar@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller i et andet tilfælde
er kun Dr.Pella, der kan hjælpe dig med følgende problemer
1) elsker spil
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ægtefæller ægtefæller
5) bindende stavning
6) Breakup Spells
7) Forfalske en kæreste i kærlighed
8.) Du vil blive fremmet på dit kontor / lotteri stavemåde
9) Vil du tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
drpellar@gmail.com

Chloe Elizabeth sagde ...

Urgent effective love Spell caster to help you bring back ex lover & save your marriage fast, (drogunsnya@gmail.com) is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee!..a whole lot of people are still suffering from all manner of issues of life. What is that particular thing that bothers you? Sometimes, the problem is not the problem but the problem is the inability to identify those who have the solution. I'm Chloe Elizabeth From Edinburgh United Kingdom and I like to introduce you to Dr ogunsnya a man who is come to rescue humanity from all issues of life. Ever since the day I had an encounter with him, that was the day my problem got terminated. When wisdom is blinking, it becomes a word for the wise. I would encourage you to relate whatsoever problem you are facing with Dr ogunsnya and be rest assured that with God all things would work together for your good. You can contact Dr ogunsnya via email: (drogunsnya@gmail.com) I congratulate you as you do so, indeed you are the next testifier.you can also call him or add him on Whats-app: +2347064365391

Chloe Elizabeth sagde ...

Urgent effective love Spell caster to help you bring back ex lover & save your marriage fast, (drogunsnya@gmail.com) is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee!..a whole lot of people are still suffering from all manner of issues of life. What is that particular thing that bothers you? Sometimes, the problem is not the problem but the problem is the inability to identify those who have the solution. I'm Chloe Elizabeth From Edinburgh United Kingdom and I like to introduce you to Dr ogunsnya a man who is come to rescue humanity from all issues of life. Ever since the day I had an encounter with him, that was the day my problem got terminated. When wisdom is blinking, it becomes a word for the wise. I would encourage you to relate whatsoever problem you are facing with Dr ogunsnya and be rest assured that with God all things would work together for your good. You can contact Dr ogunsnya via email: (drogunsnya@gmail.com) I congratulate you as you do so, indeed you are the next testifier.you can also call him or add him on Whats-app: +2347064365391