Leoparddrengens
Public Key

fredag den 12. juni 2009, kl. 20.50

Skal ingen steder i aften

Bare så folk ikke går forgæves, hvis de vil kigge efter mig i byen i aften/nat - jeg bliver hjemme.

Det har forskellige årsager: selvom regnen er stilnet af, skal jeg sgu ikke nyde mere. Og det samme har jeg en idé om andre føler, så regner med byen er meget død.

Er ret træt, og kan godt bruge en stille og rolig hængeaften. Med søvn.

Og alt den trimnings og barberingssnak på det sidste, har faktisk gjort at jeg har fjernet mit skæg for første gang i 1½ år. Lidt af en chance, da jeg jo har brugt det til at dække for psoriasis/udslæt - men min fornemmelse var at diverse tjære ting havde fået det ned på et minimalt niveau, så jeg faktisk turde.

Og det er faktisk ikke så slemt, og tror der er en god chance for det hurtigt kan blive acceptabelt. Men ahr fedtet hele ansigtet ind i tjæresalve nu, så det kræver også lidt ro. Eller det vil jeg ihvertfald foretrække. Spændt på at se hvordan jeg ser ud i morgen.

Men ellers en underlig fornemmelse at være glatbarberet igen. Jeg ser på en gang yngre og ældre ud.

Det mest underlige er næsten, hvordan jeg kommer til at savne Katya: jeg kommer til at tænke på, da hun levede, hvordan følelsen var, når jeg lige havde barberet mig, og hun kom og gnubbede sig op ad mit ansigt; og hendes pels føltes helt anderledes på den superfølsomme hud.

Men regner da med at gå ud på en eller anden måde i morgen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: