Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 13. juni 2009, kl. 14.52

Mine nosser klør!

Så er jeg så godt som hårløs på nosser, pik og op til navlen. Godtnok lidt specielt at gøre, når det ikke er nået man har gjort før.

Og man opdager nogle ting, man ikke var klar over. F. eks. 2 modermærker jeg ikke var klar over jeg havde - og som jeg nu må overveje om de skal checkes ud. Men nu kan jeg da ihvertfald holde øje med om de vokser.

Samt et område med psoriasis, som jeg godt vidste var der. Og som da nu kan komme under bedre behandling.

Udseendet? Tja, det skal man vel også lige vænne sig til - men jeg er da ikke skræmt fra vid og sans. Men jeg er selvfølgelig heller ikke bange for store ting.

Men det klør! Det er forhåbentlig også noget man vænner sig til. Ellers skal det nok blive sjovt! Jeg har taget før/efter billeder, men kan desværre ikke lige finde det rette USB-stik til mit kamera... så de kommer ikke her. Måske en anden gang :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: