Leoparddrengens
Public Key

fredag den 5. februar 2010, kl. 10.56

Kære Flemming Rose -

Igår udtalte Kurt Westergaard til TV Avisen, at hans tegning af en skægget herre med turban og en bombe i turbanen faktisk slet ikke forestiller Muhammed. Men at der åbenbart er nogle islamister der vil have, at det er sådan.
 
Og det får mig til at undres - for da I oprindeligt trykte tegningen var det jo under overskriften "Muhammeds Ansigt" - og det var - såvidt jeg har forstået - for at vise, at man ikke måtte lade sig kue af muslimske forbud mod at tegne Muhammed?
 
Det jeg så ikke forstår, er: var I klar over, at Kurt Westergaards tegning slet ikke forestillede Muhammed? Eller er det en misforståelse mellem jer (JP og Kurt Westergaard)?
 
Er Kurt Westergaard klar over, at I har bragt tegningen på den måde? For jeg kan ikke forstå, at han undrer sig over at islamister tror han har tegnet Muhammed, hvis han er klar over jeres brug af tegningen. Jeg tror langt de fleste mennesker i Danmark og verden har været overbevist om det var en tegning af Muhammed, hvadenten man var islamist eller ej.
 
Har I tænkt jer at sige undskyld til Kurt Westergaard for jeres forkerte brug af tegningen? For det har jo faktisk betydet en del for hans liv, at I har trykt tegningen som forestillende Muhammed, når nu den slet ikke forestillede Muhammed?!
 
Og endeligt, har I tænkt jer at komme med et delvis dementi af jeres opslag fra dengang med alle tegningerne, da jo ihvertfald en af tegningerne åbenbart slet ikke forestiller Muhammed?
 
Med Venlig Hilsen
Leoparddrengen
 
P.S. Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg også udgiver disse spørgsmål på min blog, ligesom jeg nok skal gøre med dit eventuelle svar.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: