Leoparddrengens
Public Key

fredag den 5. februar 2010, kl. 23.32

Menstruations Horror tvinges til Censur

Citizen Dane opfordrer til at andre end han brokker sig over trusler mod folkene bag den indonesiske horrorfilm Hantu Puncak Datang Bulan. Og, ja, det støtter jeg ham da gerne i, det er naturligvis noget værre noget! Desværre tror jeg ikke ret mange indonesiske fundamentalister hæfter sig synderligt ved hvad der bliver skrevet på vore blogge - selv ikke hvis de kunne fortå det.

Til gengæld kan jeg støtte på anden vis - så jeg lover gerne, at hvis jeg kan komme til at betale for en ægte, ucensureret version skal jeg nok købe den, og se den.

Det må vel være det mindste man kan gøre?

(Iøvrigt - ham nørden der er igang ca 40 sekunder inde i traileren - det giver da ny betydning til at bolle ved siden af?)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: