Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 2. februar 2010, kl. 09.05

Klar til at sne inde

Jeg holder den yngste hjemme i dag - jeg har ikke lyst til at sætte hans liv på spil med ophold i skovbørnehave i Nordsjælland. Og har lige været ude at købe forsyninger ind, så man kan klare et par dage hjemme - for jeg kan sagtens forestille mig det ikke bliver til at få ham af sted i morgen heller.

Så nu tror jeg at jeg satser på at lave en kæmpeskude frikadeller i eftermiddag. Jeg laver - hvis jeg selv skal sige det - nogle ganske fabelagtige nogen, som man kan spise som slik i mange dage derefter; det er bare ikke så titi jeg gider.

Men en dag som i dag synes jeg det passer. Og så laver jeg også en gang kålsalat til mig selv. Har slået mig lidt på kål de sidste dage.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: