Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 6. februar 2010, kl. 22.25

Byggesjusk

Nu har vi været på besøg hos min mor til aften, så jeg har kun lige fået set slutningen af melodigrandprix - finalen, som de kaldte den. Og jeg syntes ikke lige nogle af de sange virkede vanvittig inspirerende - men den jeg mindst kunne lide vandt - så det er jo meget som i gamle dage.

Hvad jeg hæftede mig mest ved på de par minutter, er at den der Gigantium-hal i Aalborg er vanvittigt dårligt konstrueret. For blæsten stod ind, og det regnede ned på deltagerne. Det synes jeg altså er ret pinligt! Det er da godt vi ikke er vært for det internationale publikum dér.

(Fatter iøvrigt ikke det der med at de bygger et koncerthus til jeg ved ikke hvor mange milliarder, og så ikke bruger det?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: