Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 4. februar 2010, kl. 01.47

Prisbevidst a-kasse

I øjeblikket kører Frie Funktionærers A-kasse en kampagne, hvor de sammenligner prisen på medlemsskab hos dem med superbillig mælk og tun - og man skal da vist være en idiot hvis man vælger andet.

Og det er jo et eller andet sted meget ærligt, synes jeg. Det undrer mig de ikke fortsætter lidt, for jeg er ikke sikker på folk fanger pointen med det samme. Men de kunne jo også oplyse prisen på 10 dejlige buræg, eller hvad med noget superbilligt hakket dansk svinekød, opdrættet i Nordjylland, slagtet i Rumænien?

Eller 7 dejlige frosne kyllinger for en hundredelap?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Nis Jensen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Leoparddrengen sagde ...

En nydelig SEOptimeret tekst, inklusive link, som hermed er slettet. Beklager, Nis, især hvis du rent faktisk mener hvad du skriver (fordi det gør mig ked af det for dig) - men hvis der skal SEO-tekstes på denne blog skal jeg nok selv gøre det :)

(Til lykke med aftalen i øvrigt...!)

Leoparddrengen sagde ...

@Nis

Jeg var måske lidt hård imod dig tidligere, for i min søvndrukne tilstand i morges troede jeg egentlig du skrev om Krifa reklamen, som jeg også har kommenteret.

Og den har jeg altså lidt svært ved at se, at nogen skulle kunne sige noget som helst positivt om.

Men den her for FFA er ok, indenfor sine parametre, så det er fint nok at kunne li' den...

Men det med SEO mener jeg stadig ;)