Leoparddrengens
Public Key

søndag den 31. januar 2010, kl. 15.37

Lune tapas-retter i en lind strøm

Det var hvad jeg godt kunne tænke mig i dag. Sammen med noget varm sol og noget sangria. Og letpålædte kvinder. Og, ja, ville også godt selv være letpåklædt.

Men detvar fakta ikke lige leveringsdygtig i - så det bliver frosne pizzaer i en lind strøm. Ja, altså - efetr de har været i ovnen. Er nok nogenlunde ligeglad med hvad jeg spiser i dag, bare det er varmt.

Jeg fik ellers en fornemmelse af at være i et katastrofeområde på vej til fakta - for folk gik med sådan et chokeret og dødt blik i øjnene, mens de prøvede at få hovedet til at fatte al den sne. Så var der selvfølgelig også nogle der syntes det var sjovt & vidunderligt. Narhoveder - grow up!

Jeg skulle have købt noget rødvin skulle jeg - jeghar stadig noget gløgg-ekstrakt jeg fik fra arbejdet sidste år - og en gang ulækker varm gløgg med æbleskiver kunne faktisk være rigtig godt lige nu.

[Opdatering]: Og det ser ikke just opmuntrende ud når man læser om tirsdag/onsdag.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: