Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 6. februar 2010, kl. 22.54

Hvis det er mine venner...

Stakkels Søren Gade. Der er jo ellers problemer nok i hans eget ministerium. Dem har han ikke fundet mulighed for at kommentere i løbet af ugen, men han kan altså godt kommentere sin tyske kollega.

Som ødelægger Gades ellers gode humør, ved at begynde at tale om en EU-hær. Og det er jo ikke fordi Søren Gade nødvendigvis er imod det, men han er jo godt klar over, at en sådan udtalelse vil være gift for at få afskaffet et dansk forsvarsforbehold. Som i sin tid netop opstod på grund af modstand mod tanken om en EU-hær, men som der på det sidste ikke har været meget tilslutning til, fordi en sådan EU-hær så ud til at være droppet - og fordi forbeholdet står i vejen for en del ting, vi danskere ellers godt ville være med til.

Og da danskerne jo efterhånden har droppet tilslutning til forsvarsforbehold og retsforbehold har regeringen jo sagt, at den kun vil have en samlet afstemning om forbeholdende - for af den vej at prøve at afskaffe det monetære forbehold, så vi kan komme med i Euroen. Hvilket vil skride fuldstændig, hvis der igen kommer tilslutning til forsvarsforbeholdet.

Men så har Søren Gade heldigvis en ven i professor i international politik, Ole Wæver. Som prøver at forklare Gade at en sådan hær behøver han (Gade) ikke være bange for. Og at han da iøvrigt troede at det var god borgerlig politik at gå ind for sådan en hær.

Man skal vist være professor i international politik for ikke at forstå, hvorfor sådan en hær ikke falder i Gades smag, på grund af nationale politiske hensyn.

Man må jo næsten få lidt ondt af Søren Gade - han er tilsyneladende omgivet af folk, som alle vil ham det så godt... men alle som en formår at knuse alt det porcelæn der er sat op i butikken.

Måske han skulle overveje at gå af - fordi det der elefantshow bliver altså lidt pinligt i længden - selvom det bestemt er underholdende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Louise Kristensen sagde ...

Nu er jeg lige vågnet fra min eftermiddagslur og således blottet fpr relevant politisk bevidsthed, så...HVOR ER DEN ELEFANT CUTE!!!

Leoparddrengen sagde ...

God morgen, eller hvad det hedder... Ja, den er supercute, jeg var også ret glad da jeg fandt den!