Leoparddrengens
Public Key

søndag den 31. januar 2010, kl. 06.12

Jeg gider altså ikke det her sne mere

Ja, jeg ved godt I er nogle derude der nyder det her sne-vinter. Men kan I ikke bare skride til Norge i stedet? Og give os den sædvanlige grå vinter/efterår med lidt pjaskregn og en anelse slud? For jeg er ved at være træt af det.

Jeg er træt af at skulle ødelægge minbe ret unikke leopardsko i det vejr. Jeg er træt af at alle har fucking vinterfrakker på indenfor, så der ikke er plads til nogen. Og jeg er træt af at dansegulvet er en fucking stor mudderpøl - også selvom det giver ufatteligt hurtige pirouetter.

Mest af alt er jeg træt af den stemnig folk har i byen - de prøver at være glade, men der er noget finsk over det hele.

Jeg gider det ikke mere - jeg vil have forår, nu.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

sejt

Leoparddrengen sagde ...

Måske... men... hvordan sejt?