Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 4. februar 2010, kl. 17.30

HA - så kan du lære det, bitch!

Står i kø i Netto, sådan en der deler sig inden kasse. Hende foran mig vælger den venstre, så jeg går til den højre. Og ser slukøret at min nye foran-dame har en pænt fyldt indkøbsvogn.

Men mirakuløst kommer den ret hurtigt op på båndet. Hvorefter hende der før var foran mig, men var gået til venstre, let og elegant opgiver sin plads til venstre (bag en fyr med fyldt kurv, som endnu ikke er begyndt at få varer på båndet), hopper ind foran mig, og anbringer sin kurv på hylde.

Jeg overvejer at brokke mig til hende - for jeg synes det er lidt grænseoverskridende, i min verden opgiver man ret til pladser i andre køer, når man har valgt side, og den bagved også har valgt side!

Men jeg vælger i stedet at nuppe hendes tidligere plads (der var faktisk ingen bag os på det tidspunkt - ikke meget af en kø at slås om).

Hvorefter manden med fyldt kurv får læpsset varer op hurtigt, og jeg får mine ikke særligt mange varer op efter ham. Og jeg konstaterer til min store glæde, at kassen i den anden side er gået i kø, og hende sidespringersken ikke engang er begyndt at få varer op endnu.

Og vores varer ved min kasse kommer glat igennem, mens hun først er ved at begynde at få sine varer igennem, da jeg går ud af butikken.

Det er den slags små ting, der kan gøre en helt glad. Selvom man måske ikke burde?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Nogengange er vi allesammen små mennesker. Og det skal vi vel have lov til. Det gør det nemmere at være stor på de rigtige tidspunkter ik :-D

Leoparddrengen sagde ...

Ihvertfald for mænd går det jo ikke, at gå rundt og være stor hele tiden - det leder til koldbrand og alt muligt slemt!