Leoparddrengens
Public Key

søndag den 14. juni 2009, kl. 05.54

Sgu Okay

Endte jo så op med at iføre mig leoparddragten, og gå på Ideal Bar i mit nye barberede jeg, Og det var sådan set ganske udmærket. Faktisk ganske, ganske udmærket. Og der var adskillige som jeg vel sådan set ret beset blev scoret af, eller omvendt.

Så hvorfor havnede jeg ikke sammen med en af dem? Forstår det ikke helt selv. Men var dog måske lidt ekstra usikker i nat, med nybarbering etc...

Havnede istedet på Amigo - hvor musikken stadig var for lav - forkert uge. Men fik hilst på en jeg virkelig savnede at hilse på. Og mødt nogle det var rart at møde. Ogigen, ærgrer mig lidt over ikke at have scoret, når nu jeg faktisk kunne.

Men det kommer vel - på et tidspunkt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Steen AA sagde ...

For fanden, Leo - du er single - kom nu ind i kampen, så vi andre i parforhold kan høre lidt om det spændende singleliv.

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, det er jo rigtigt! Det må I sgu meget pardon!! Skal prøve at huske på jer, og forbedre mig!