Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 20. juni 2009, kl. 22.11

Privatliv

Jeg værner meget om mit privatliv. Rigtigt meget. Og det er faktisk en ting der kan være et problem for mig i et parforhold, hvis jeg ikke på en eller anden måde for mulighed for at være alene - helt alene.

Det har jeg jo så heldigvis rimelige muligheder for nu, ihvertfald hver anden uge. Når altså jeg ikke skal have børnene længere - som jeg skal nu.

Så jeg havde gjort meget ud af, da jeg nu lige fik en friaften, at aftale med ex'en at børnene kom tidligst 12 i dag, og at vi ville ringes/sms'es først.

Derfor blev jeg noget paffed, og efterfølgende pissed, da min ældste kom og låste sig ind kvart i elleve i dag, uden nogen advarsel. Heldigvis skete der ikke noget ved det - leoparddragt og andre remedier var gemt af vejen, jeg var vågen, havde jo ikke scoret - blev bare afbrudt i at skrive min Terminator anmeldelse.

Og vi har haft det rigtigt hyggeligt hele dagen. Han kom tidligere på grund af skændri med hans mor, min eks. Jeg er selvfølgelig ikke sur på ham, for ved godt han ikke ser det på den måde, og han skal da føle sig velkommen.

Men jeg er sgu noget sur på hende, for hvad er privatliv værd, hvis man ikke kan regne med det er privat? Jeg kunne ligeså godt have ligget og kneppet, eller haft gang i alt muligt andet underligt. Wishful thinking, men i princippet. Og når vi nu havde aftalt det andet, burde hun sguda kunne se, at hun bør give besked om hun er på vej - når hun nu ikke kan finde ud af at håndtere ham.

Nå, det var så dagens brok. Som det er godt at komme af med, for den har ligget og luret under en rigtig god dag i øvrigt. Og nu tror jeg jeg vil se noget Sarah Connor Chronicles - måske er der nogle eks'er der bliver terminated?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: