Leoparddrengens
Public Key

søndag den 14. juni 2009, kl. 14.31

Sanselig Søndag

Gik ud en tur for at nå at få noget sol, inden den helt forsvandt bag skyerne, så den kunne behandle mine nybarberede kinder og hage. Gik ind på Strøget, og tog en tur frem og tilbage, studerede turisterne.

Og fatter ikke forretningerne, som ikke holder søndagsåbent: hvad tænker de på? Det kan da ikke være lønudgifterne der er den store post for dem, det må da være huslejen? Og turisterne er der, og går og kigger tomt omkring - for hvad er det lige de er der på Strøget for en søndag?

Gik på shawarma-biksen, den klassiske, da jeg nåede tilbage mod Rådhuspladsen. Og købte en friskpresset gulerodsjuice til. Lækker kombi, og de laver altså nogle gode shawarmaer der!

Med chili-, gulerod- og marineret kød-smag i munden fortsatte jeg til Sankt Jørgens Sø, hvor blæsten tog til i omfang. Men i en behagelig temperatur, så det var helt rart; lidt som at stå udenfor på bagdækket af hurtigfærgen til Bornholm.

Og jeg kunne mærke min hud elskede det. Så det har foreløbig været en god søndag.

Senere skal jeg forbi venner og se starten af tredie sæson Deadwood. Bliver nice at gense - selvom ham Hearst jo er en væmmelig karl.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: