Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 20. juni 2009, kl. 05.10

Hvorfor er homoer så kedelige?

Det var umiddelbart det jeg tænkte, efter at være kommet tilbage på Amigo i en af de rigtige uger. Men det virkede som om tingene havde ændret sig lidt - måske fordi folk ikke på samme måde sad og ventee på mig? Okay, nu går jeg for vidt... men der var noget dødt.

Og det hjalp ikke, at der var en foran mig til at bestille musik, og hun var en evighed om det, og bestilte gumpetunge numre. Som jeg jo så pænt måtte vente på røg ud af systemet. Og jeg kunne ikke engang danse mens hun bestilte, fordi jeg havde en 10er i hånden, som jeg ikke kunne lægge væk - et af problemerne med en leopardheldragt uden lommer. Så jeg måtte bruge tiden på at kigge på min yndlings-xxx.

Og da der kom gang i musikken (læs: mine bestillinger) udnyttede jeg jo dem, men der var sgu ikke gang i det store. Jo, en der åbenbart mente hun havde krav på at danse med mig, uden hun selvkunne. Og så to unge piger, som faktisk både var dygtige og gang i den (og gode rottehaler til Britney Spears), men de holdt sig konsekvent væk fra det egentlige dansegulv, ville vist ikke gå for langt fra deres fyre(?).

Så tog længere pauser end jeg pleje - og egentlig også meget hyggeligt, fik snakket med sød pige i baren. Og senere pige, som jeg jo godt kunne huske, da hun begyndte at kalde mig tigermis.

Jeg prøvede at give hende min seddel, med email og adresse på bloggen her, men hun blev nærmest fornærmet og skældte mig ud: hun ville ikke være en af pigerne i køen jeg delte min adresse ud til... (as if!), så den ville hun ikke have. Tilgengæld kunne jeg få hendes, og skrive hvis jeg ville, og ellers no hard feelings.

Så den har jeg nu, og vil skrive. Egentlig ikke for at der skal ske noget - mener nok hun er alt for ung til mig - men hun er meget sød, så vil da ihvertfald gerne have en penneven, eller whatever.

Efterhånden kom der så også flere fra lukkende værtshuse, og nogle piger sagde at det var da meget fint med det der tøj, men så burde man da også kunne danse!

"Har I ikke set mig danse?" spurgte jeg, med sveden dryppende ned. Og det havde de åbenbart ikke. Lovede dem de nok skulle komme til det, når musikken blev ordentlig.

Og det kom de til; og jeg tror de blev tilfredse. Endte ihvertfald også op med at danse ret meget især med den ene af dem, som faktisk var ret dygtig danser selv, methinks. Jeg spurgte hende om hun havde gået til noget, men nej. Og hun plejede at danse alene. Det lyder jo ret meget som noget jeg kender.

Og hun gik med seler, hvilket jeg synes kan være ret sexet på en pige. At hun så også havde et tungt nøglebundt hængende fra halsen gjorde det til lidt dobbelt seler, og kunne være for meget. Men jeg syntes egentlig det fungerede fint. Eneste minus var hun lidt for ofte dansede rundt med sin ølflaske i hånden, og den slags gør mig altså nervøs. Det er dog ikke så slemt som at insistere på at danse med svingende håndtaske!

Endte op med at føle mig træt. Og, ja, det var lidt tidligt - kl var kun lidt i 5. Og, ja, jeg blev også punket lidt for det af førnævnte danser.

Men skal jo have børn igen imorgen; og vil gerne nå at sove lidt. Og fordøje lidt.

Og det var en god nat. Selvom de homoer altså er lidt kedelige. Hvad fanden ville de tage sig til, hvis der ikke var os heteroer til at sætte lidt liv i kludende?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Den ene homo jeg kender er helt modsat, then again han er også på stoffer :D

Leoparddrengen sagde ...

Men det er da lidt synd, hvis de er nødt til at tage stoffer for bare at være lidt oppe på beatet?