Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 16. juni 2009, kl. 19.16

Var det bare min fantasi?

Da jeg lå og slumrede ind i nat, lå jeg og kom på et virkeligt godt Blog-indlæg, som skulle ledsages af Stones' Just My Imagination, (som jo forøvrigt egentlig er en Temptations sang).

Da jeg vågnede op i dag kunne jeg huske at jeg havde haft tankerne, men jeg kan for min død ikke huske hvad indlægget skulle gå ud på. Så spørgsmålet er om jeg faktisk har tænkt det, eller det var en drøm - eller just my imagination?

Anyway, nu bringer jeg ihvertfald sangen. Denne udgave er såvidt jeg kan se fra deres tour i 81/82, som også blev til pladen Still Life.

Hvilket jo så gør mig jævnaldrende med den Jagger i klippet. Som ung fik jeg altid at vide at jeg lignede en ung Mick Jagger; og kan sgu godt se ligheder på det her klip også. Men munden kan jeg ikke helt hamle op med.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: